INCIDENT U SLOVENIJI: Demonstranti napali premijera Janšu i ministra unutrašnjih poslova

Tanjug

21. 08. 2021. u 11:24

PREMIJERA Slovenije Janeza Janšu i ministra unutrašnjih poslova Aleša Hojsa sinoć su u planinarskom domu u podnožju Triglava napali antivladini demonstranti.

ИНЦИДЕНТ У СЛОВЕНИЈИ: Демонстранти напали премијера Јаншу и министра унутрашњих послова

Foto AP

Na video snimcima koje su preneli regionalni mediji, vidi se da su se Janša i Hojs konfrontirali s grupom demonstranata ispred planinarskog doma, prenosi STA.

To je bilo nakon što su demonstranti, koji obično organizuju biciklističke skupove u centru Ljubljane, obeležili 70. nedelju protesta penjući se na Triglav biciklima.

Objave na društvenim mrežama ukazuju na to da su se demonstranti i vladini zvaničnici slučajno sreli.

Razmena je trajala nekoliko minuta, tokom kojih su se Janša i Hojs suočili s brojnim kritikama i uvredama tokom žucne prepirke s demonstrantima.

Reporter koji se zatekao na licu mesta preneo je da je vladin helikopter sleteo ispred planinarskog doma oko 21.45 i odveo drrzavne zvaničnike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju