DODIK RAZOTKRIO DŽAFEROVIĆA: Otkriveno šta se dešavalo na sastanku sa Amerikancima i Evropljanima

Novosti online

06. 07. 2021. u 16:20

PREDSEDNIK SNSD-a Milorad Dodik izjavio da je zanimljivo da na njegov predlog da predsednik Republike Srpske ujedno bude i član Predsedništva BiH iz Republike Srpske čime bi se osnažila reprezentativnost Srpske, isto reaguju i Šefik Džaferović i Branislav Borenović.

ДОДИК РАЗОТКРИО ЏАФЕРОВИЋА: Откривено шта се дешавало на састанку са Американцима и Европљанима

Foto: Predsedništvo BiH

- Džaferović je juče na sastanku sa američkim i evropskim izaslanicima jako negodovao na tu moju ideju kazavši da Bošnjaci nikada neće pristati na to. Isto sada čujemo od PDP-a i njenog predsednika, pa javno pitam da li je (predsednik SDA Bakir) Izetbegović poslao stavove PDP-a ili su zajedno do njih došli. Borenović ovom reakcijom ne pokazuje ni patriotizam niti interes za status Republike Srpske - istakao je Dodik.

Na pitanje da prokomentariše izjavu predsednika PDP-a Branislava Borenovića da je incijativa da jedna osoba treba da obavlja funkcije predsednika Republike Srpske i srpskog člana Predsedništva BiH antiustavna, štetna i pogrešna, Dodik je rekao da to što je juče rekao na konferenciji za novinare bilo bi ili će biti predmet javne rasprave među svim akterima u Republici Srpskoj, jer takva promena bi tražila izmjenu Ustava.

- To ne bi bio prenos nadležnosti kako slušam od juče političare u pokušaju. Nekada sam verovao da pojedinci u PDP-u ne razumeju politiku i procese, sad vidim da im je plaćeno da ih ne razumeju i da je Borenovićev stav posledica političke korupcije. Ko je platio, znaće se brzo - istakao je lider SNSD-a.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!