HRVATSKI ISTORIČAR O PRESUDI MLADIĆU: Goran Šarić - ko će da osudi Zapad, EU kao konglomerat zla, izdaje i kriminala?

Novosti online

09. 06. 2021. u 22:23

GORAN Šarić, istoričar i katolički teolog iz Rijeke, danas se za samo nekoliko minuta suočio sa globalnom cenzurom.

ХРВАТСКИ ИСТОРИЧАР О ПРЕСУДИ МЛАДИЋУ: Горан Шарић - ко ће да осуди Запад, ЕУ као конгломерат зла, издаје и криминала?

Goran Šarić/Foto: KCNS

Drugačije mišljenje ne praštaju oni koji daju okvire i narativ, pa je objektivan tekst Šarića o presudi Ratku Mladiću uklonjen samo nekoliko minuta pošto ga je objavio na društvenim mrežama.

Tekst prenosimo u celosti.

„ Zapad osudio Ratka Mladića, a ko će osuditi Zapad?

Evropska unija kao konglomerat zla, izdaje, perverzije i kriminala, sad može "odahnuti". Ili... možda je tek dobila problem? Što znači osuđujuća presuda bivšem vojnom vođi Srba u Bosni i Hercegovini? Znači li to napredak pravde i istine za bilo koga, ili samo napredak EU epštajnovske klike u obmanjivanju javnosti i prodoru snaga mraka - na istok?

Pogledajte naslove medija u Hrvatskoj. Pogledajte čime obmanjuju i zaglupljuju i onako zaglupljene mase... Naslovi poput: "Tajni rat Gotovine i Mladića: Srbija je spremala pakleni plan uoči Oluje"?! Je li njima jasno da problem Hrvata nisu Srbi nego ekonomska okupacija od strane Zapada i duhovna degeneracija! Je li njima jasno da Hrvatice (kao ni Srpkinje) ne rađaju decu i da će ovim tempom negativnog nataliteta za 50 godina nestati i Hrvatska i Srbija?!

Problem Hrvata nisu Srbi nego ekonomska okupacija od strane Zapada i duhovna degeneracija

I najvažnije, ko će i kad osuditi EU tajne i javne lidere i političke sile koje su izazvale rat u bivšoj Jugoslaviji? Koji će to sud izreći osuđujuću presudu vatikanskim, nemačkim, američkim i britanskim centrima moći koji su podstakli i rasplamsavali rat na celom prostoru Balkana? Ili osuda Mladića (koji je samo običan vojnik koji se borio za interese svoje nacije, kao što su se borili i ostali nacionalni lideri i generali iz BiH i bivše Jugoslavije) samo pokušaj pilatovskog pranja ruku, kroz formu Haškog suda? I da oni glume "pravdu", oni, koji su daleko više krivi od Ratka Mladića! Oni koji vrše i nameću teror zločinačke demonkratije na celom prostoru bivše države? Teror perverzije, teror politike proganjanja pametnih i ućutkivanja sposobnih. Teror nametanja njihovih "vrednosti" (pa je po novom u Srbiji žena vatrogasac vatrogaskinja, a majka koja dete udari po guzi može završiti u zatvoru).

Foto: EPA

Ovi događaji (suludo rušenje pravoslavne crkve, maltretiranje sa "non paperima o Kosovu, stotine godina robije za Srbe u Hagu...) zahuktavaju politička zbivanja u Srbiji! Srbima postaje jasno da Srbija za Zapad nikad neće biti dovoljno mala da ne bi bila velika! Srbima postaje jasno da je petog oktobra izvršen državni udar. I da su te vlasti bile izdajničke! Otvoreno izdajničke! To nije bila saradnja s EU, to je bilo lizanje du*eta onima koji su na Srbiju bacili 25 hiljada tona bombi i 600 kilograma osiromašenog uranijuma, koji je za 30% podigao pojavu raka, leukemije itd. u Srbiji! A mnogi ljudi u Beogradu sad primećuju i na sebi, čudne promene...

Sad nije više pitanje presude Mladiću, ona će samo Srbe osvestiti da više nikad ne dozvole da im na vlast dođu "tadići", "marinike", "koštunice"... odnosno oni koji su izručivali srpske generale - u ruke onima koji su dugih 77 dana i noći okrutno bombardovali Srbiju i ubili i osakatili na hiljade građana, među njima i puno dece! Porušili državu i otrovali je hemikalijama i osiromašenim uranijumom! Tim razbojnicima oni su isporučivali svoje generale, čak i predsednika! Dakle ratnim zločincima NATO zločinačkog saveza!

Ova današnja Srbija nije Srbija žutih, Koštunice i Tadića

Koja bi država izručila svog predsednika strancima? I onda se Čeda Jovanović čudi ako mu neki prolaznik dobaci uvredu? U drugoj državi bio bi na doživotnoj robiji.

Ja znam da su Srbi narod koji dugo trpi, ćuti, pa i spava. Ali Zapad ne zna da je opasno probuditi Srbe!

Slobodan Milošević

EU tama se širi na istok. Tj. pokušava da se širi, pokušaj je to stvaranja prostora Tame od Londona do Crnog mora! Za stvaranje pozicija za budući napad na Rusiju! U tom smislu, Srbija je bila - prepreka, Srbija je i dalje prepreka, bez obzira na sluganstvo srpskih tzv. elita!

Srbi počinju da shvataju da u EU ne teku med i mleko. Jedino što svaki ne-germanski, ne-romanski mali narod može očekivati u EU je - ropstvo i teror! Dok je Srbiji OTETO 17% državnog teritorija (srpska pokrajina Kosovo), nevladine organizacije, Kostić i pojedini akademici i profesori sa Filozofskog fakulteta u Beogradu se lome da uvere Srbe kako je njihova jedina svetla budućnost u EU gde Srbiju niko ni ne zove. Interesantno je kako čovek postane đavo kad izgubi karakter! Kako su spremni na svako poniženja, kao narkoman za gram droge kad je u krizi...

Ova današnja Srbija nije Srbija žutih, Koštunice i Tadića, koliko god se Zapad preko svojih medija - N1, NovaS i Danas trudi da zombira narod. Danas Srbi shvataju ono što je Aleksandar Dugin najavio pre petnaestak godina - Srbija može da promeni tok istorije!

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)