OTAC ZABORAVIO SINA U KOLIMA, MALIŠAN PREMINUO: Detalji horora u Kninu, dečak (5) ceo dan na vrućini bio zatvoren u BMV-u

Novosti online

08. 06. 2021. u 20:36

OD STRAVIČNOG prizora preminulog dečaka (5), koji je ostavljen u vrelom vozilu, u Kninu, u šoku su bili i inspektori i ljudi, koji su ga pronašli.

ОТАЦ ЗАБОРАВИО СИНА У КОЛИМА, МАЛИШАН ПРЕМИНУО: Детаљи хорора у Книну, дечак (5) цео дан на врућини био затворен у БМВ-у

Foto: Depositphotos

Mališanov otac, koji je profesionalni vojnik, svako jutro je vozio dete u vrtić. Kobnog dana dobio je poziv da se hitno javi u kasarnu. Zaboravio je da nije ostavio dečaka u predškolskoj ustanovi. Parkirao je kola i otišao u kasarnu. Dete je ostalo u kolima. 

Dečak je, najverovatnije, zaspao jer je bilo rano.

Auto je ostao prekoputa kasarne na parkingu. Otac uopšte nije ni pomislio na dete sve dok ga nije pozvala žena oko 15 časova da ga pita gde im je sin jer nije u vrtiću.

Otac je tek tada shvatio da je mališan ostao u bmw-u zatamljenih stakala. Otrčao je do kola i zatekao beživotno telo svog sina. 

Celo jutro, dok je dečak bio u vozilu, niko ga nije primetio ni čuo. U blizini se obavljaju radovi, stalno rade neki bageri, pa se tuda malo i prolazi, niko ga nije video. Možda se dete i probudilo pa zvalo, ali niko nije mogao da ga čuje zbog buke mašina.

Otežavajuće je što je reč o BMW-u zatamnjenih stakala.

Naime, u Kninu je oko 14 sati temperatura iznosila 28 stepeni, ali ako je takvo vozilo bilo dugo na suncu, temperatura u njegovoj unutrašnjosti strahovito može porasti i dete može da dehidrira.

Kako se saznaje u Kninu, nije reč o problematičnoj porodici, naprotiv. U vojsci oca cene kao dobrog i pažljivog čoveka, pravog profesionalca. Nakon otkrivene tragedije vojna policija odvela ga je na kriminalističku obradu.

U Kninu će proglasiti Dan žalosti.

(Slobodna Dalmacija)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)