NASTAVLJAJU SE NAPADI NA SDSS! Desnica na čelu sa Bujanecom pred izbore udara na Rajka Obradovića

Novosti online

25. 05. 2021. u 09:04

U NEDELjU 30.maja u hrvatskoj se održava drugi krug izbora. Za načelnika najveće hrvatske opštine Gračac bore se SDSS-ov Rajko Obradović i HDZ-ov Robert Juko.

НАСТАВЉАЈУ СЕ НАПАДИ НА СДСС! Десница на челу са Бујанецом пред изборе удара на Рајка Обрадовића

Foto: Facebook

Rajko Obradović je završio pravni fakultet Univerziteta u Beogradu i vratio se na svoje ognjište gde se bavi uzgojem ovaca ali i gde vodi opštinski odbor SDSS-a. Danas ima stado od 170 ovaca i živi sa svojim dedom i bakom i ocem koji mu se vratio iz Beograda.

Rajko Obradović ima priliku da pobedi u izborima u Gračacu, dok napadi na njega ne prestaju od završetka prvog kruga. Poznati desničarski novinar i voditelj emisije “Bujica” Velimir Bujanec nastavio je sa napadima na Rajka Obradovića i potpredsednika Miloševića na svojem fejs profilu.

Foto: Printscreen

- Rajko Obradović (SDSS) Hrvate naziva dušmanina, pozira ispred zastave "RSK" i preti: "VRATIĆEMO ORKAN ZA OLUJU!" Rajko Obradović je istaknuti član Pupovčeva SDSS-a, stranke koja zahvaljujući Andreju Plenkoviću – vlada Hrvatskom. Daje intervjue "Novostima", na društvenim mrežama objavljuje skandalozne postove, a sada je kandidat za načelnika Općine Gračac… Dan uoči proslave Oluje, 04. kolovoza 2017. godine, objavio je post namenjen pobednicima: “Ne rodila ni njivo, ni šljivo i sve im se osušilo živo! Što sadili, ništa ne rodilo! Hej, dušmani prokleto vam bilo – 4.8.’95!“ SDSS-ovac Obradović, ušao je u drugi krug utrke za Gračac, a inače je vrlo blizak potpredsedniku Plenkovićeve Vlade – Borisu Miloševiću, koji ga voli predstavljati kao “mladu snagu okrenutu budućnosti“… A ta “mlada snaga“ često se uključuje u komentiranje na Facebooku, pa je tako uz objavu izvesnog Miloša Cvjetkovića, koji je Oluju nazvao zločinom i najavio da će “duvati i u suprotnom smeru“, dodao prilično konkretnu pretnju: “VRATIĆEMO ORKAN ZA OLUJU!" - napisao je Bujanec.

Ovo je samo još jedan u nizu napada na Rajka Obradovića od završetka prvog kruga. Izbori u Gračacu su 30.maja i u SDSS-u ističu da se nadaju da ovakvi ili slični napadi neće odvratiti glasače da u što većem broju podrže Rajka Obradovića za načelnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove