GODIŠNJI HOROSKOP: Astrolog Suzana Ban otkriva šta vas očekuje u 2021. godini

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

02. 01. 2021. u 22:37

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju u ovoj godini - na poslovnom planu, u emotivnom životu, kao i kada je zdravlje u pitanju.

ГОДИШЊИ ХОРОСКОП: Астролог Сузана Бан открива шта вас очекује у 2021. години

Foto Depositphotos

OVAN (21.3. - 20.4)

POSAO U vašoj karijeri otvaraju se mogućnosti koje vas vode na viši nivo. Stižu pozitivne promene, a vi im se morate prilagoditi. Posvećenost poslu omogućava napredak, a svoje greške i manje padove koristite da naučite važne životne lekcije koje će vam biti neophodne u vremenu koje dolazi. Oslobađate se velikih ograničenja koja su vas ometala na putu ka uspehu. Padaju granice, stižu konačni rezultati svega za šta ste uložili mnogo truda i strpljenja. Vreme je da vaše vizije i dugogodišnja planiranja počnu da daju efekte. Pre potpune materijalizacije velikog truda koji ste uložili, dolazi priliv velike mentalne energije koja vas, u prvi mah, može poremetiti. Ovo ćete osetiti najjače tokom leta, a već od jeseni možete računati na to da stižu vaših pet minuta.

LjUBAV Naredna godina donosi emotivne turbulencije. Vaša potreba za slobodom će se povećati jer ne želite da se vežete za monoton život. Međutim, biće i dana u kojima bi određeni emocionalni problemi mogli malo zakomplikovati i pridodati tenziju vašim frustracijama. Dakle, ne dozvolite da napete situacije stvaraju distancu između vas i vaših najbližih. Takođe, ovo je životna faza tokom koje će se odigrati važne promene u vašem privatnom životu. Pre nego što donesete bilo kakvu odluku koja se ne tiče samo vas, morate razgovarati sa voljenom osobom i videti da li i drugoj strani to odgovara. U porodičnom okruženju predstoje promene, neki od vas će se odseliti, a nekima stiže novi član.

ZDRAVLjE Moguće su stomačne tegobe.

BIK (21.4. - 21.5)

POSAO Početkom godine bićete izloženi mnoštvu kosmičkih uticaja. Morate se osloboditi opsesije za materijalnim stvarima, tražite drugačije načine rada čak i ako to podrazumeva manje prihode. Bliski saradnici će vam pomoći da savladate prepreke i poboljšate svoju efikasnost. Finansije će biti stabilne, ali nećete biti viška koji vas čini spokojnim. Bez obzira na to, bićete sposobni da kvalitetno iskoristite svaki priliv, baš onako kako najviše volite. Novčanik, frižider i trpezarijski sto, biće dovoljno puni kako biste s lakoćom prevazišli sve poteškoće koje vam se mogu isprečiti na putu. Neki od vas će, ove godine, promeniti ne samo firmu već, sasvim moguće, i potpuni pravac u karijeri.

LjUBAV S obzirom na to da ćete biti usmereni na porodičan život, potrudite se da vreme koje provodite s članovima porodice iskoristite za poboljšanje odnosa i jačanje veza. Određene oscilacije u atmosferi uzrokovane su profesionalnom promenom kroz koju prolazite. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, budite pažljivi, druga strana može podleći pritiscima i pridružiti se osobama koje od vas zahtevaju promene na koje niste spremni da pristanete. Ukoliko niste u braku, određene okolnosti vas mogu primorati na promenu statusa i ulazak u brak koji niste planirali. Jednom rečju, ovo je godina mogućih neprijatnih preokreta, pa stoga budite pažljivi.

ZDRAVLjE Obratite pažnju na ishranu, mogući su problemi s želucem.

BLIZANCI (22.5. - 21.6)

POSAO Ovo će biti godina u kojoj ćete biti miljenik sreće. Sve prepreke s kojima ste se mučili, jedna po jedna, gube na snazi. Vreme je da završite neka stara pitanja i pokrenete nova. Poseban vetar u jedra donosi vam ubrzanje realizacije svega čega se dohvatite. Zbog toga, neophodno je na vreme pripremiti tačan plan i put realizacije svakog projekta. U suprotnom, može vam se desiti da vas stigne ona čuvena izreka “Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari”. Povoljno je vreme za planiranje sticanja veće imovine, bilo da je to nekretnina, nov auto ili druga investicija koju ste od ranije priželjkivali. Ipak, pored mnoštva povoljnih znakova, nije zgoreg biti oprezan s pozajmicama, naročito ako se radi o dugogodišnjem kreditu.

LjUBAV Godina je dobra, naročito za Blizance koji su već u ljubavnoj vezi. Neki će se odlučiti na brak, ili će se na neki drugi način približiti i oplemeniti partnerstvo. Oni koji su slobodni, mogu pronaći svoje srodne duše. Bračni parovi će veći deo godine uživati u stabilnom ljubavnom životu. Osim toga, porodični Blizanci mogu imati i probleme s decom ili drugim članovima porodice, a za to će im trebati dosta strpljenja. U svakom slučaju, provedite kvalitetno vreme sa svojim ukućanima kako biste lakše razumeli šta je to što se dešava u njihovom životu i pomogli im.

ZDRAVLjE Osetljivost respiratornog sistema.

RAK (22.6. - 22.7)

POSAO Smeši vam se mnogo više dinamike i akcije, konačno ste izašli iz začaranog kruga blokiranosti u kome ste proveli prethodni period. Šta god da započnete, završava se u potpunosti, više nema odlaganja. Ukus zadovoljstva biće potpun kada vam stignu vesti o pozitivnom sudskom ishodu na koji ste dugo čekali. Okruženi ste ljudima koji će vam sugerisati šta je najbolje za vas. Držite se sopstvenih procena jer vi najbolje znate šta vam je činiti. Kontakti s osobama koje se nalaze negde daleko donose priliku za napredak. U prvoj polovini godine moguće su finansijske trzavice, naročito ako radite s novcem. Budite oprezni kako ne biste plaćali štetu koja je nastala greškom drugih ljudi. Sve nedaće finansijskog karaktera su kratkotrajne.

LjUBAV Voljena osoba je tu da vam pomogne, što će vam ove godine biti dragoceno. Neko od članova porodice traži potpunu pažnju, a to može uticati na vaš ljubavni ili bračni status. Pokušajte da odložite neke od svakodnevnih aktivnosti i zamenite ih kreativnim akcijama koje mogu osvežiti vašu ljubavnu vezu. Ove godine je važno da učvrstite odnose s prijateljima i porodicom jer suštinske promene koje vam predstoje mogu narušiti privatan život. Vi niste osoba koja s lakoćom podnosi promene, čak ni one koje vode u boljitak. Zbog toga, budite naročito pažljivi u svakoj interakciji s okolinom, jer veliki stresovi i tenzije mogu dugotrajno pokvariti raspoloženje.

ZDRAVLjE Mogući su problemi s kilogramima, više se krećite.

LAV (23.7. - 22.8)

POSAO Godina donosi ozbiljna iskušenja, kao da ste stigli do raskrsnice. Pored toga, pravo je vreme za restrikciju na svim nivoima. Ako uspete da umirite svoj nemirni duh, nagrada koja dolazi biće životno važna. Mnogi od vas će tokom ove godine promeniti posao, a neki čak i zanimanje. Potreba za inovacijom može vas odvesti u neprijatne situacije ukoliko u to budete ulazili hirovito. Godina je povoljna za saradnju s inostranstvom, bilo da se radi o ličnom angažovanju ili kontaktima s osobama koje dolaze iz daljine. Početak godine obeležen je značajnim finansijskim gubitkom, dok kraj donosi rešenja koja mogu biti neprijatna, ali na duge staze konstruktivna. Sve u svemu, umirite tempo kako biste sa što blažim posledicama sačekali bolje dane.

LjUBAV Atmosfera u partnerskim odnosima stiže do velike prekretnice. Oni koji su u braku ili ozbiljnoj ljubavnoj vezi, moraće da se naoružaju strpljenjem. Čak i ako prespavaju ovu godinu, aspekti su toliko jaki da će nezaobilazno biti stresa i preokreta. Lavovi koji su slobodni imaju šansu da status promene. Ipak, sva je prilika da će veza biti kratkog daha. Društveni život će procvetati. Dobro raspoloženje i optimizam privlače ljude, pa ćete se naći u društvu novih poznanika i prijatelja, a među njima ima i onih koji bitno utiču na vaš odnos prema romantičnom životu. Ako ste sami, ove godine ćete upoznati osobu koja vam donosi opšti preporod.

ZDRAVLjE Nestabilnost krvnog pritiska.

DEVICA (23.8. - 22.9)

POSAO Konačno se jasno definišu ciljevi, nakon čega ćete osetiti olakšanje. Prethodni period jeste bio uspešan, ali, zadovoljstvo je izostalo usled preteranog truda i beskrajnog čekanja na svaki rezultat. Konačno je pred vama godina realizacije, ali ostanite disciplinovani onako kako samo vi umete. Otvaraju vam se mogućnosti za širenje posla, komunikaciju s osobama koje dolaze izdaleka, brojna putovanja i naplata nečega od čega ste već odustali. Neki od vas će, tokom ovog perioda, dobiti nagradu ili vrstu priznanja koje u perspektivi diže cenu vašem radu. Planovi i projekti na kojima ste radili dolaze u fazu realizacije, ali do konačnog epiloga moraćete da sačekate drugu polovinu 2021. godine kada stižu pravi finansijski prilivi.

LjUBAV Situacija na privatnom planu počinje da se komplikuje. O čemu se radi znaćete u periodu od maja do jula, ali rešenje će vam biti daleko. Mnogi od vas će u narednom periodu ući u brak, zbog čega će morati suštinski da menjaju životnu postavku. Povoljno je za promenu mesta boravka, trgovinu nekretninama i porodične promene. Ipak, bez obzira na to što je ovo period pripreme za ono što dolazi naredne godine, potreba za promenom može proizvesti odluke koji bi, dugoročno, nanele nesagledivu štetu, ne samo vašem ljubavnom životu već bi posledice trpela cela porodica bez obzira na to da li se radi o primarnoj ili onoj koju ste vi formirali.

ZDRAVLjE Sklonost zapaljenskim procesima.

VAGA (23.9. - 22.10)

POSAO Vreme je za pokret. Protekla godina vas je prilično poremetila, jer je Saturn otežavao svaki prosperitet. To ne znači da niste uspevali, naprotiv. Međutim, posledica toga je nesaglediv umor koji vas je sustigao. Sada je vreme da iscelite svoje samopouzdanje. Ipak, ako mislite da će godina odmah doneti veći finansijski boljitak, grešite. Na redu su ozbiljni angažmani, ugovori i napredovanje na profesionalnoj lestvici. Krajnji rezultat novih poslovnih pozicija biće finansijsko blagostanje, ali ono dolazi tek tokom druge polovine 2021. godine. Do tada ostanite strpljivi, bez obzira na to koliko vas to nerviralo.

LjUBAV Ovo je važna pozornica vašeg života jer ako neko voli da bude u paru, to ste vi. Pred vama je period kada će u prvi plan izaći lična potreba da uredite svoj život i iz njega izbacite svaki višak koji ste do sada trpeli. Na tom putu prepreka može biti vaša preopterećenost nekim drugim obavezama koje vas, sve vreme, drže u potpunoj koncentraciji. Ipak, ne bi bilo loše da budete otvoreni i voljenoj osobi predočite s kakvim se mislima borite. Na taj način izbegnite svaki mogući nesporazum jer postoji velika verovatnoća da je u pozadini samo bezazleno nerazumevanje, a sve to zbog nedostatka komunikacije. Dakle, ovo je godina tokom koje ćete morati da savladate razgovor kao osnovu svakog odnosa, pa i ljubavnog.

ZDRAVLjE Družićete se sa stomatologom.

ŠKORPIJA (23.10. - 22.11)

POSAO Ova godina donosi velike izazove i promene za sve osobe rođene u vašem znaku. S obzirom da to može biti dobro, ali i loše, neophodno je temeljno sagledati svaku potencijalnu odluku pre nego što je donesete. Ukoliko sve dobro “odigrate” ova godina može biti životno važna za vas. U suprotnom, ukoliko loše procenite, stvari mogu da se uruše kao kula od karata. Zbog toga, pre nego što preduzmete konkretne korake, prvo se oslobodite prošlosti. Dakle, razdužite sve zaostale troškove, dugove i kazne jer jedna sitnica može u presudnom trenutku da vas košta čitavog projekta. Ukoliko ste poslom vezani za javne nastupe, sud ili sve delite s ortakom, ovo je godina raspleta nakon koga nastavljate jači, ali i sami.

LjUBAV Ovo nije polje koje vam je ove godine u centru pažnje. Ipak, mnoge slobodne Škorpije će pokušati da promene ljubavni tempo i svom strastvenom delu bića koje je uspavano priušti ljubavnu buru. Ukoliko se odvaži na ovo, u obzir dolazi osoba koja je potpuno nova, ne neko iz prošlosti ili iz prijateljskog miljea. Kod svih drugih Škorpija, koje su u braku ili stabilnoj vezi, u izgledu su promene podizanjem na novi, viši način funkcionisanja. U svemu će intenzivnu ulogu igrati prijatelji i porodica koji su u ovoj životnoj fazi neophodni zbog nekih praktičnih razloga. Mnogi će se u ovom periodu seliti, prodavati nekretnine i organizovati život od početka.

ZDRAVLjE Problemi s krvnim sudovima.

STRELAC (23.11. - 21.12)

POSAO Konačno se aktiviraju najvažniji životni segmenti. Nakon višegodišnjeg teškog rada, odricanja i čekanja, 2021. godina donosi razrešenja na raznim nivoima. Stižu rezultati pređašnjeg rada, ali i konačna podrška partnera, bilo da se radi o emotivnom ili poslovnom ortaštvu. Mnogi Strelčevi će ove godine rešavati stambeno pitanje, a oni koji u svom poslu barataju s bilo čim što se odnosi na nekretnine, mogu očekivati značajan pomak, bilo da se radi o novom ugovoru ili prilici da se zaradi dodatni novac. Povoljna godina za kredite, nasledstvo, alimentacije i ostale vidove priliva novca koji dolazi iz nesvakidašnjih izvora. Oni koji su izloženi javnom životu ove godine realizuju projekte kojima stavljaju pečat na krajnji ishod dosadašnjeg poslovanja.

LjUBAV Ukoliko ste u vezi, pritajeni problemi koji su neko vreme tinjali dobijaju na intenzitetu, čime će se svako pređašnje odlaganje onemogućiti. Ovo je godina u kojoj će se mnogo toga desiti. Imajte na umu da dešavanja mogu biti izrazito neprijatna, kao da će sve ono što ste godinama gurali pod tepih isplivati na površinu. Dobra vest je da će, paralelno s produbljivanjem problema, na čistac dana isplivati i trajno rešenje, pa ćete kraj godine dočekati rasterećeni ozbiljnog bremena s kojim ulazite u 2021. Porodični i prijateljski odnosi, kao i ljubavni, takođe, prolaze kroz praktično čištilište, nakon čega će sve biti trajno razrešeno.

ZDRAVLjE Problemi sa sinusima, glavobolja.

JARAC (22.12. - 20.1)

POSAO Pred vama je dinamična godina tokom koje ćete se osećati kao da vas je neko otključao jer stiže dugo očekivana stabilizacija na svim važnim poljima. Planovi i projekti biće grandiozni, a sve blokade i nemogućnosti koje su pratile prethodni period, postaju lako rešivi. Neki će od vas dobiti posao, a neki preći na isplativije radno mesto. Da bi se stvari odvijale u pravom smeru neophodno je da preduzmete inicijativu i hrabro krenete u ostvarenje svojih planova i želja. Što pre uvidite da je sve u vašim rukama, pre ćete dostići zadate ciljeve koje priželjkujete. Novac pristiže u zavidnim količinama, ovo je godina u kojoj ćete, od samog početka, dobiti priliku da se s lakoćom rešite svih zaostalih troškova, računa i kredita.

LjUBAV S obzirom na to da je ovo vreme kada su aktivirana sva važna natalna polja, ona koja čine životnu bazu, jedno od tih polja je i porodično kao i kuća - dom. U narednom periodu mnogi Jarčevi će rešavati svoj bračni status. Postoji aspekt koji ukazuje na opasnost iznenadnog kraja partnerstva, pa je važno obratiti pažnju na to. Slobodni imaju potrebu da promene svoj status, teže ka braku i partnerstvu. I ovde se savetuje oprez jer ono što se ove godine bude na brzinu formiralo, još brže će se rasturiti. Mnogi će se u narednom periodu odvojiti od najbližih ljudi i udaljiti se na pristojnu distancu s koje se sve vidi, ali na kojoj je privatnost i malo mira zagarantovan.

ZDRAVLjE Problemi s kostima i nogama.

VODOLIJA (21.1. - 19.2)

POSAO Ovo je godina tokom koje ćete doneti brojne važne odluke. Teško je reći da li je u pitanju samo posao ili promene menjaju opštu životnu postavku, jedno je sigurno, vi idete putem potpune transformacije koja će tokom 2021. dobiti jasan oblik. Naime, u proteklom periodu ste već osetili energiju koju vam je Saturn nagovestio, a sada je vreme da se fokusirate na osnovna pitanja: ko ste, gde ste, s kim ste i kuda idete. Da biste izvukli maksimalno iz energetskog potencijala koji vas obuzima, neophodno je da se marljivo posvetite rešavanju svakog problema koliko god nevažno delovao. Koliko god vam je neprijatna pomisao na finansijske probleme, ne opterećujte se jer novac stiže na krajnje neobičan način.

LjUBAV Romantičan život dobija na intenzitetu. Stvari su možda stagnirale prošle godine, ali sada se otvara prilika da kvalitetno otpočnete život s partnerom. Ukoliko ste slobodni, izvestan je početak ljubavne veze s osobom koja jeste korektna, ali joj vi dodatno dodeljujete kvalitete. Kako god, da li će ljubav opstati ili ne, nećete znati ukoliko ne probate jer, gledano iz astrološkog ugla, ukoliko prevaziđete početne prepreke, naizgled mala ljubavna romansa može prerasti u ozbiljno partnerstvo. Budite pažljivi u ophođenju s prijateljima, velike su šanse da ih u narednom periodu ozbiljno zapostavite, a samim tim i trajno izgubite.

ZDRAVLjE Nervoza i nesanica.

RIBE (20.2. - 20.3)

POSAO Ribama je 2021. godina ozbiljan uvod za ono što sledi 2022. Od maja do jula mogući su veliki izazovi koji će zbunjene Ribe navesti na ozbiljno preispitivanje kuda i kako treba ići dalje. S obzirom na to da je priroda ovog znaka karakteristična po melanholiji, mnogi će u ovom vremenskom intervalu potražiti pomoć stručnih lica. Neprijatnosti s autoritetima, šefovima i nadređenim licima mogu eskalirati, a ishod je nepovoljan. Bilo kako bilo, ovo je godina ogromne borbe, dinamike i profesionalnih oscilacija koje mogu čak prouzrokovati brze i neočekivane odluke zbog čega se osobi rođenoj u ovom znaku u potpunosti menja pravac daljeg životnog putovanja.

LjUBAV Kao i u poslu, i na ovom polju stiže vreme kada je potrebno podvući crtu i sumirati sve što je u proteklom periodu urađeno. Ukoliko ste u braku, ovaj period može biti ozbiljno kritičan, naročito ako je u vašem horoskopu to već na neki način najavljeno. Ako niste u vezi, aspekti koji će se razvijati ove godine najavljuju mnogobrojne ljubavne prilike koje nisu ono što vašoj duši imponuje. Susreti s čudnim osobama, neobične veze, kao i kontakti s osobama koje se nalaze daleko od vas, nisu idealna slika partnerskog i ljubavnog života kakav za sebe očekujete. Kako god, ono što ove godine budete začeli može opstati samo ako ste spremni na značajne ustupke.

ZDRAVLjE Kontrolišite limfne čvorove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili