DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 17. JUN: Blizanci da kontrološu emocije, Lav da se usresredi na posao, Jarca očekuje susret sa starom ljubavi

Astrolog: Marina Jungić Milošević

16. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 17. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 17. ЈУН: Близанци да контролошу емоције, Лав да се усресреди на посао, Јарца очекује сусрет са старом љубави

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Saradnja sa ženama donosi vam uspeh, ako se bavite kreativnim poslom, ma kog pola da ste. Izazovni aspekti između planeta sukoba, emocija i komunikacija upozoravaju da izbegavate rasprave sa partnerom. Podložni ste infekcijama.

Bik

Aspekti Jupitera i Urana, simbola prosperiteta i inostranstva u vašem znaku, najavljuju saradnju sa strancima. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, donosi vam susret sa mlađom osobom preko posla. Izbegavajte slatkiše.

Blizanci

Mesec "pretiče" Merkur u vašem znaku, zbog čega osećanja mogu nadvladati razum, što nepovoljno utiče na vaše poslovne poteze. Partner vas može iznenaditi predlogom za odlazak na zajednički kraći put, o kojem već neko vreme maštate. Oprez u saobraćaju.

Rak

Odgovara vam pozicija vašeg vladaoca Meseca, simbola mašte, u astrološkoj kući podsvesti, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Dobijate poziv za izlazak od jednog Jarca, kojem ste već duže vreme tiha patnja. Izbegavajte alkohol.

Lav

Situacija na poslu zahteva vaše maksimalno angažovanje, ako želite da opstanete na trenutnoj poziciji. Ljubavnim planetama u vašem polju ličnosti pridružio se i asteroid Viktorija, pa će mnogi poželeti da se nađu u vašem društvu. Pad imuniteta.

Devica

Asteroid Ceres, simbol bezuslovne ljubavi u vašem znaku, u trigonu sa Plutonom u polju ljubavi, povoljno utiče na odnos sa partnerom. Naglašena polja karijere i inostranstva donose vam uvećanje zarade preko novih aranžmana. Promenite način ishrane.

Vaga

Mnoštvo planeta u znaku Blizanaca pruža vam mogućnost angažovanja na paralelnim ili dodatnim poslovima. Na nekom seminaru ili kraćem putu možete da upoznate osobu koja će pridobiti vaše simpatije. Potreban vam je odmor.

Škorpija

Aspekti vladaoca vašeg znaka upozoravaju na oprez prilikom investiranja u nove poslove. Izazovni aspekti Venere i Marsa sa Saturnom i asteroidom Karma, u Ribama, nagoveštavaju mogućnost susreta sa nekim ko je odavno osvojio vašu naklonost. Nervoza.

Strelac

Jedna Škorpija ne odustaje od pokušaja da privuče vašu pažnju. Vaš vladalac Jupiter, simbol bogatstva, srećnih okolnosti i optimizma, "udružen" sa ambicioznim Saturnom, donosi vam nove izazove i realizaciju već započetih poslova. Nesanica.

Jarac

Planeta novca u napetom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom nepovoljno utiče na finansije. Vaš emotivni život je pod uplivom Meseca koji vam, u povoljnom aspektu sa vladaocem Uranom, predveče donosi susret sa starom ljubavi. Pazite se povreda.

Vodolija

Kvadrat između vašeg vladaoca Urana i Neptuna u polju posla nagoveštava mogućnost uvećanja prihoda. Zbog erotskog spoja ljubavnih planeta, Venere i Marsa, popularni ste u društvu i omiljeni kod suprotnog pola. Problemi sa varenjem.

 

Ribe

Naglašen znak Lava i asteroida Gold donosi vam mogućnost zarade preko saradnje sa strancima i interneta. Merkur, koji upravlja vašim ljubavnim životom, i asteroid Eros u vašem znaku, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu romansu. Proverite vid.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana