"BILO JE TO JEDNO SKUPO LETOVANJE": Pratili navigaciju pa skrenuli pravo u more (VIDEO)

Novosti onlajn

08. 05. 2023. u 09:00

"NAKON jednog kilometra skrenite blago ulevo i završićete u moru", ovako bi verovatno glasila poruka od GPS, bar sudeći prema onome što se desilo turistima koji su slepo pratili navigaciju kada automobilom upali u more.

БИЛО ЈЕ ТО ЈЕДНО СКУПО ЛЕТОВАЊЕ: Пратили навигацију па скренули право у море  (ВИДЕО)

Foto:Tviter printskrin/ CBS News

Naime, posada jedrilice skočila je u akciju da spase dve turistkinje iz automobila kada su se zbog praćenja loše navigacije odvezle u luku Honokohau, u Kailua-Koni na Havajima.

Na video-snimku snimljenom prilikom incidenta vidi se kako im je nakon incidenta pružena pomoć, kada je spasilačka ekipa došla do vozača i suvozača i pomogla im da izađu iz srebrnog minivena.

Tom prilikom dvojica muškaraca brzo su iz vode izvukli dve žene, međutim, što se tiče automobila akcija nije bila uspešna. Nakon što su vezali konopac za zadnji deo automobila, pokušavajući da ga povuku nazad na rampu za čamac nisu uspeli da ga uzvuku jer je automobil ubrzo bio potpuno potopljen.

- Prilično sam siguran da to nije trebalo da se desi - mogu se čuti reči devojke koja je snimala celu situaciju.

Ona je kasnije u policijskom izveštaju objasnila da je posada jedrilice bila svedok kako je automobil direktno uleteo u luku pored njih.

- Scena je bila neverovatna, svi smo se pitali šta se događa! Putnice su bili turisti koji su pokušavali da pronađu turističku kompaniju "Manta Rai Snorkel" u luci i pratili su GPS uputstva, kada su pogrešno skrenuli u vodu - rekla je ona.

Na društvenim mrežama, mnogi su se našalili da su se likovi iz humorističke serije "Kancelarija“ Majkl Skot i Dvajt Šrut našli u sličnoj nevolji.

- Upravo sam gledao ovu epizodu 'Kancelarije', Majkl Skot je već snimio ovu epizodu - našalili su se neki.

"Kako?"

Za mnoge druge, neverovatan incident je ostavio jedno goruće pitanje bez odgovora - "Kako se to dešava?"

"Da li gledaju kroz šoferšajbnu, šta sve neću videti u današnjem svetu?", "Dakle, kada vidite vodu, ne stanete nego nastavite da ulazite sa sve automobilom, ne razumem?", "Bilo je to jedno skupo letovanje", pisali su neki.

(Mondo)

BONUS VIDEO: NOVA KUNG-FU ZVEZDA - Kineskinja Hui Jang prikazuje svoju veštinu i snagu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti