BAHATOST U SLOVENIJI KOJA JE ZAPALILA MREŽE: Pri punoj brzini projurio kroz kružni tok pa napravio haos (VIDEO)

Novosti onlajn

21. 04. 2023. u 12:14

KRUŽNI tok može biti pravi pakao za vozače, posebno one mlade i neiskusne. Iako je ovo dobar način da se reguliše gužva u saobraćaju, mnogi imaju problema da se u toku špica uključe u kružni tok i plaši ih količina automobila koja neprestano ulazi i izlazi iz njega.

БАХАТОСТ У СЛОВЕНИЈИ КОЈА ЈЕ ЗАПАЛИЛА МРЕЖЕ: При пуној брзини пројурио кроз кружни ток па направио хаос  (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/ VGdanas

Međutim, da ima i onih koje nije briga za pravila saobraćaja, pokazuje situacija sa kružnog toka u Sloveniji, koja se nedavno desila u Velikoj Gorici i koja je izazvala veliku pažnju kada je jedan od dva kružna toka u gradu "pokošen" od strane vozača koji je neprilagođenom brzinom vozio u Kolodvorskoj ulici.

Zasad nepoznati vozač neprilagođenom brzinom produžio je preko sredine kružnog toka i tom prilikom oštetio i svoj automobil ali i nekoliko znakova signalizacije, javlja VG Danas.

Na snimku se jasno može videti da je vozač vozio velikom brzinom, te nije imao vremena da ispoštuje pravila kružnog toka. On je umesto da uspori i pravilno uđe u kružni tok, punim gasom prešao preko njega, prilikom čega je prosuo ulje iz auta na put.

(Blic)

BONUS VIDEO: LUKSUZNI AUTOMOBIL IZ KINE - Pogledajte snimke sa Salona automobila u Šangaju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)