ZAUVEK UKALJAN PRVI PLES MLADENACA: Par debelo platio snimatelja, a onda je stigao snimak venčanja... (VIDEO)

Novosti online

16. 04. 2023. u 18:33

TEK venčani par Luis Gost-Aderli i njen suprug Li iz Kenta ostao je bez reči nakon što im je njihov snimatelj slučajno poslao snimak na kom vređa svatove.

ЗАУВЕК УКАЉАН ПРВИ ПЛЕС МЛАДЕНАЦА: Пар дебело платио сниматеља, а онда је стигао снимак венчања... (ВИДЕО)

Printskrin Fejsbuk

U snimku sa video snimka sa venčanja može se čuti kako snimatelj njihove prijatelje i porodicu psuje i govori „šta do đavola nije u redu sa ovim ljudima“.

Njegovo ponašanje izašlo je na videlo tek nakon što je paru poslao neobrađene snimke godinu dana nakon njihovog venčanja u Faveršamu u Kentu.

Par je pitao snimatelja da li ima snima prvog plesa koji uključuje originalni zvuk.

- Rekao je da ima i da nam može poslati neobrađene snimke za dodatnih 100 funti. Već smo platili 1.600 funti za njegove usluge i osećali smo se kao da je ovo previše, ali nam je mnogo značilo da imamo ovaj snimak, pa smo se saglasili - žali se ovaj par.

Nakon što su dobili snimak neposredno pre rođenja njihove ćerke, par je konačno uspeo da ga pogleda prošle nedelje.

- Nažalost, ovakve stvari se dešavaju – dešavaju se mali promašaji i moram da preuzmem odgovornost; ne mogu mnogo više da uradim. Možemo samo da se izvinimo i preuzmemo odgovornost. Poslaćemo pismo izvinjenja u narednih nekoliko dana i pozabaviti se ovim pitanjem privatno - rekao je snimatelj, prenosi Dejli Mejl.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)