MEDVED OTVORIO VRATA I UŠETAO U PRODAVNICU: Evo šta je „pazario“ (VIDEO)

Novosti online

19. 11. 2021. u 21:53

ZAPOSLENI u jednoj prodavnici u Kaliforniji snimili su medveda koji je, kao da mu je to deo svakodnevne rutine, gurnuo ulazna vrata. i ušao u radnju.

МЕДВЕД ОТВОРИО ВРАТА И УШЕТАО У ПРОДАВНИЦУ: Ево шта је „пазарио“ (ВИДЕО)

FOTO: Depositphotos

Rejčel Dakuzin, zaposlena u prodavnici u oblasti jezera Taho, rekla je da je primetila medveda kako korača ispred prodavnice, i da je odmah ušla unutra da pozove hitne službe za pomoć.

Snimila je i video na kome se vidi kako ju je medved pratio, i gurnuo vrata prodavnice.

Jedan od zaposlenih vikao je na medveda i terao ga, dok je životinja njuškom aktivirala automatski dozator sredstva za dezinfekciju ruku.

Rejčel je rekla da je hitna služba stigla na lice mesta, i da je osoblje upotrebilo gumene metke da uplaše medveda. Ipak, kako zaposleni u radnji kažu, nesvakidašnji posetilac vratio se nekoliko sati kasnije da ponovo kopa po smeću u kontejneru ispred radnje.

Kevin Tomas, regionalni menadžer Kalifornijskog odeljenja za ribe i divlje životinje, rekao je da je medved čipovan što ukazuje na to da je ranije uhvaćen i označen kao deo programa obeležavanja u basenu Tahoa.

„Ovakvo ponašanje nije tipično za medvede. To je naučeno ponašanje u potrazi za ljudskim izvorima hrane, a ne u potrazi za hranom u divljini. Jezero Taho ima bogatu populaciju medveda i oni često stupaju u interakciju sa domovima i preduzećima u potrazi za hranom“, objasnio je Tomas, prenosi RTS.

rs.sputniknews.com

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)