PEDAGOŠKI FAKULTET: Produžen upisni rok u Vranju

J. S.

04. 07. 2022. u 09:53

PEDAGOŠKI fakultet u Vranju organizuje produženi konkursni rok za upis nove generacije studenata osnovnih akademskih studija u okviru školske 2022/2023. godine, na studijskom programu za obrazovanje učitelja i studijskom programu za obrazovanje vaspitača.

ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ: Продужен уписни рок у Врању

Foto: J.S.

Kandidati će za upis moći da se prijave u periodu od 4. do 9. jula, neposredno na Fakultetu ili elektronskim putem. Polaganje prijemnog ispita zakazano je za 11. jul, pri čemu ne postoje nikakvi troškovi polaganja prijemnog ispita i samog upisa.

Kandidati prilikom prijavljivanja na konkurs podnose originalna dokumenta na uvid, a uz prijavni list, koji se dobija na Fakultetu ili preuzima sa sajta Fakulteta, podnose fotokopije diplome o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu, svedočanstva sva četiri razreda završene srednje škole i očitanu biometrijsku ličnu kartu.

Takođe, kandidati koji su položili prijemni ispit za upis na prvu godinu osnovnih akademskih studija na nekom od učiteljskih ili pedagoških fakulteta mogu da, u okviru produženog upisnog roka, predaju zahtev za upis na Pedagoški fakultet u Vranju na preostala slobodna mesta i oni će biti oslobođeni polaganja prijemnog ispita.

Podsećamo, Pedagoški fakultet doneo je odluku da školarina za sve novoupisane studente u okviru školske 2022/2023. godine bude besplatna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!