POSLEDNJI POZDRAV ZAFIRU HADŽIMANOVU: Čuveni glumac i pevač ispraćen na večni počinak (FOTO)

Novosti online

07. 04. 2021. u 17:57 >> 20:11

ČLANOVI porodice i najbliži prijatelji juče su, na beogradskom Novom groblju, na večni put ispratili Zafira Hadžimanova, čuvenog pevača, kompozitora i glumca, koji je preminuo 27. marta u 78. godini, od posledica virusa korona.

ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ ЗАФИРУ ХАЏИМАНОВУ: Чувени глумац и певач испраћен на вечни починак (ФОТО)

Foto: ATA images

Vrsni umetnik će biti kremiran, a urna će biti položena u Aleji zaslužnih građana.

Želja porodice je ispoštovana, pa je tužni skup protekao bez medijske pompe i gužve.

V. Danilov

Zafiru su poslednji pozdrav uputili njegova supruga Senka Veletanlić, sin Vasil, kao i svastika Bisera Veletanlić. Vasil Hadžimanov je, pre nekoliko dana, na "Fejsbuku" napisao da će, kada prođe pandemija kovida 19, biti napravljen ispraćaj "kakav dolikuje, i kakav je Zafir zaslužio, sa pesmom i osmehom".

Naslednik Zafirov sin Vasil, V. Danilov

Porodica udovica Senka (u sredini) i svastika Bisera Veletanlić , V. Danilov

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!