"NOĆ SMO PROVELI U POLICIJI, DOBILI SMO BATINE ZBOG PEVANJA": Glumica LJiljana Dragutinović o dogodovštinama iz mladosti sa Petrom Božovićem

Novosti onlajn

27. 02. 2021. u 16:52

НОЋ СМО ПРОВЕЛИ У ПОЛИЦИЈИ, ДОБИЛИ СМО БАТИНЕ ЗБОГ ПЕВАЊА: Глумица Љиљана Драгутиновић о догодовштинама из младости са Петром Божовићем

Foto: V. Danilov

GLUMCU Petru Božoviću uručena je prestižna nagrada za životno delo Dobričin prsten u holu male scene "Raša Plaović" Narodnog pozorišta u Beogradu.

O Petru je nadahnuto govorila i LJiljana Dragutinović, koja ga je predložila za nagradu. Glumica je otkrila kako su jedno jutro dočekali u policiji.

Foto: Printscreen/Instagram

- U mladosti smo bili gladni i žedni, a ti si bio najveći dasa u glumištu i kod devojaka. Ceca bi rekla - bio si mnogo lep. Ti si bio naš DŽejms Din s razlogom. Napravili smo velike predstave, koje smo igrali duž cele Jugoslavije. Pevali bismo ulicama Beograda. Jednom nas je zbog pevanja uhapsio policajac. Dobili smo fine batine. Najviše pamtim tvoje čvrsto i neprobojno lice. Morao si se štititi od nečasnih ljudi, a sada kad si dobio Dobričin prsten, molim te da ti se na tren ozari to tvoje lice. Ali vrati se na stari položaj da te ne bi progutale ale - rekla je LJilja.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)