POČINJE SEZONA “OPET SLOBODA” U Reflektor teatru planirane su četiri premijere

V.Strugar

12. 02. 2021. u 19:00

NOVA sezona, pod sloganom “Opet sloboda” počinje u Reflektor teatru a tokom nove pozorišne godine planirane su četiri premijere.

ПОЧИЊЕ СЕЗОНА “ОПЕТ СЛОБОДА” У Рефлектор театру планиране су четири премијере

Foto: Depositphotos

Period za nama, u ovom teatru ispunili su kreiranjem brojnih digitalnih sadržaja na različitim online platformama, ali i održavanjem redovnog pozorišnog repertoara kada je to bilo moguće, uz poštovanje epidemioloških mera.

Prva, nova predstava na repertoaru baviće se pitanjem slobode (kako lične tako i političke) a premijera je planirana za maj. Sledeća je zakazana za septembar, a bavi se Ustavom i pravima građan, u decembru Reflektor teatar otvara temu ekologije i zagađenja vazduha, a Minja Bogavac sprema autorski projekat pod nazivom “Mrzim pozorište”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!