SPEČILA ME BOLEST, DOĆI ĆU USKORO: Čuveni francuski pisac Patrik Beson objasnio razloge nedolaska na Sajam knjiga

S NESTRPLjENjEM se očekivao njegov dolazak u Beograd na Sajam knjiga, ali je poznati francuski pisac Patrik Beson, nažalost, iz zdravstvenih razloga, morao da odloži put u srpsku prestonicu.

СПЕЧИЛА МЕ БОЛЕСТ, ДОЋИ ЋУ УСКОРО: Чувени француски писац Патрик Бесон објаснио разлоге недоласка на Сајам књига

Foto: Goran Čvorović

- Veoma mi je žao što nisam mogao da dođem. Beograd je jedan od mojih omiljenih gradova, tu se osećam kao kod kuće. Radovao sam se dolasku na Sajam, gde sam često bio gost – ističe Beson za "Novosti", izvinjavajući se onima koji su ga očekivali.

Beson je sam pozvao dopisništvo našeg lista u Parizu, da bi preneo razloge svog nedolaska. Koliko mu je bilo stalo da dođe na Sajam, istakao je i u nedavnom intrervjuu za svečani broj našeg lista.

Poznati pisac je istovremeno u Beogradu, osim prisustva u delegaciji Francuske koja je počasni gost Sajma, trebalo da promoviše i srpski prevod njegove knjige "Prizori iz mog pariskog života" u izdanju "Čigoje", u prevodu Tatjane Šotre Katunarić.

- Doći ću u Beograd, svakako, čim se oporavim, verovatno početkom novembra, kada ću i predstaviti svoju knjigu – najavio je Beson mogući novi datum promocije.

BONUS VIDEO - ŠTAND "NOVOSTI" U PUNOM SJAJU NA SAJMU KNjIGA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava