DOBITNIKA OSKARA VEČERAS POGLEDAJTE NA TV-u: Sedmostruki laureat "Sve u isto vreme" od 22.15

A.P.

13. 03. 2023. u 13:28

DOBITNIK sedam Oskara, uključujući i onaj najvažniji za najbolji film, SF avantura "Sve u isto vreme", večeras u 22.15 premijerno će biti prikazan na TV Prva.

ДОБИТНИКА ОСКАРА ВЕЧЕРАС ПОГЛЕДАЈТЕ НА ТВ-у: Седмоструки лауреат Све у исто време од 22.15

Ke Hej Kuan, Mišel Jo, Brendan Frejzer, Džejmi Li Kertis / Foto AP

Sinoć, na 95. svečanoj dodeli nagrada, ovaj zanimljivi film postao je apsolutni pobednik, jer je pored glavne, odneo i Oskar za režiju, koja je pripala dvojcu Danijelu Kvanu i Danijelu Šejnertu, zlatne statuete za sporednu mušku ulogu (Ke Huj Kuan) i sporednu žensku (legendarna Džejmi Li Kertis), a Mišel Jo je dobila Oskar za najbolju glumicu, čime je postala prva azijska glumica sa ovom zlatnom statuetom.

"Sve u isto vreme" oborio je i rekord i postao najnagrađivaniji film u istoriji, sa 158 osvojenih priznanja od strane različitih udruženja i organizacija.

Film prati Evelin Vang (Mišel Jo) gospođu u poodmaklim godinama, a koja je emigrirala iz Kine.

Pred njom je luda avantura jer samo Evelin može da spase svet istražujući druge svemire, povezujući se sa životima koje je mogla živeti...

SUTRA "PARAZIT"

U ISTOM terminu, od 22.15, na TV Prva, sutra veče biće prikazan još jedan oskarovac, "Parazit". Ova južnokorejska crna komedija, u režiji Bong Džun-Hoa, osvojila je 2020. godine četiri Oskara, uključujući i onaj za najbolji film.

Smešten u savremeno doba Južne Koreje, film ispituje ogromne klasne razlike sugrađana Seula i bez mnogo napora premešta sam tok priče iz komičnih scena ka napetom trileru, živo prikazujući trenutke očaja trenutnog kapitalizma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!