PREMIJERA U NIŠKOM NARODNOM POZORIŠTU: Aplauzi za predstavu “Barbelo, o psima i deci”

D. MILjKOVIĆ

26. 11. 2022. u 13:43

U NARODNOM pozorištu Niš sinoć je održana premijera predstave ,,Barbelo, o psima i deci“ Biljane Srbljanović, u režiji Stevana Bodrože.

ПРЕМИЈЕРА У НИШКОМ НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ: Аплаузи за представу “Барбело, о псима и деци”

D.M.

 Sjajna glumačka ekipa dva i po sata držala je publici pažnju i na kraju predstave nagrađena višeminutnim aplauzima.

Ovo je prva koprodukcija Narodnog pozorišta Niš i Narodnog pozorišta Pirot, podržana je od Ministarstva za kulturu.

- Izuzetan komad i priča u o ljudskoj potrebi i potrazi za ljubavlju, smislom i nadom u vremenu beznađa i zla, u kome empatija i ljudskost zamiru i nestaju - rečeno je za ovu predstavu.

Scenograf predstave je Vesna Popović, kostimograf Milica Kolarić, a kompozitor Stefan Filipović. Za scenski pokret zadužena je Krenare Nevzati.

U predstavi igraju: Milica Filić (Milica), Danijela Ivanović (Mila), Evgenija Stanković (Milena), Aleksandar Aleksić (Dragan), Zoran Živković (Drago), Aleksandar Radulović (Zoran), Milan Nakov (Marko), Aleksandra Stojanović (Kučkarka), Natalija Geleban (Doktorka) i Marko Pavlovski (Narator/Lutalica).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu