SVETSKI DAN POZORIŠTA ZA DECU I MLADE: U Malom pozorištu "Duško Radović" pripremaju program za nedelju, 20.mart

V.V.S.

17. 03. 2022. u 17:15

MALO pozorište "Duško Radović" ove godine će Svetski dan pozorišta za decu i mlade obeležiti sa dva programa u nedelju, 20. marta.

СВЕТСКИ ДАН ПОЗОРИШТА ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ: У Малом позоришту Душко Радовић припремају програм за недељу, 20.март

foto:Z.Sinobad

Prvi program biće izveden na otvorenom i činiće mali performans, defile koji će u podne početi od Kalemegdana, a zatim prolaziti Knez Mihailovom ulicom do Trga republike, posle čega će se vratiti na početnu tačku. U saradnji sa Kompanijom "Balet mladih" i profesorom Aleksandrom Ilićem studenti Instituta za umetničku igru predstaviće veliki brod kroz pomenute lokacije. Defile će biti praćen muzikom, a izvođenjem lutkarskih minijatura u programu će učestvovati i glumac Malog pozorišta - Goran Balančević.

Za to vreme, u Malom pozorištu "Duško Radović" biće izvedena predstava za decu "Bajka o čarobnom kamenu": glumci Katarina Dimitrijević i Bogdan Bogdanović tradidicionalno će pre početka predstave pročitati poruke koje su ovim povodom napisali Su Džajls (predsednice međunarodnog ASITEŽ-a) i Jovan Caran (nagrađivani glumac i reditelj u oblasti lutkarskog pozorišta).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)