PLANULE KARTE ZA NEMANJU: Koncert Beogradske filharmonije i čuvenog violiniste rasprodat za pola sata

M.A.K.

31. 01. 2022. u 17:15

SAMO oni najuporniji, koji su još u sedam ujutru zauzeli prva mesta u dugačkom redu koja se od zgrade Beogradske filharmonije otegao do ulaza u Kolarac, čekajući ulaznice čija je prodaja juče počela u deset časova, u petak uveče će biti privilegovani da prate nastup svetski proslavljenog violinste Nemanje Radulovića sa našim orkestrom.

ПЛАНУЛЕ КАРТЕ ЗА НЕМАЊУ: Концерт Београдске филхармоније и чувеног виолинисте распродат за пола сата

Foto promo BGF

Za manje od pola sata na blagajni su rasprodate sve karte za nastup na kome će Radulović i Beogradska filharmonija, pod upravom stalnog gostujućeg dirigenta Danijela Rajskina, izvesti slavni "Koncerta za violinu" Petra Iliča Čajkovskog, dok je deo ulaznica predviđen za onlajn prodaju, planuo za manje od četiri minuta.

Ogromno interesovanje bilo je očekivano, jer je koncert miljenika beogradske, ali i publike širom sveta, svakoga puta događaj sezone, zbog koga se tradicionalno stvaraju redovi za ulaznice (poslednji put sa BF svirao je minulog oktobra na Bemusu, kada su izveli Violinski koncert Prokofjeva). Inače, koncert 4. februara, biće treća saradnja Radilovića i Rajskina: prvi koncert su sa BF imali na Kolarcu 2016. a potom, iste godine i u Rusiji, u sali "Čajkovski" , na otvaranju koncertne sezone Moskovskog simfonijskog društva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)