GDE ŠUMA LJUBI ZVEZDE: Roman koji spaja emocije i fantastiku

D.B.M.

26. 10. 2021. u 20:33

ZA sve ljubitelje izuzetnih životnih priča, prepunih emocija, "Vulkan" je priredilo debitantski roman autorke Glendi Vandere "Gde šuma ljubi zvezde". Ova topla ljudska priča i bestseler "Amazona", "Volstrit žurnala" i "Vašington posta" očarao je milione čitalaca.

ГДЕ ШУМА ЉУБИ ЗВЕЗДЕ: Роман који спаја емоције и фантастику

Vulkan

Nakon gubitka majke i vlastite borbe s rakom dojke, Džoana Til vraća se istraživanju o pticama gnezdaricama u ruralnom Ilinoisu, kako bi dokazala da je nedavne nedaće nisu slomile. Posvećuje se poslu od jutra do mraka, sve dok jednog dana misteriozni događaj ne prekine njenu rutinu. U njenu brvnaru ušetala je bosonoga devojčica prekrivena modricama.

Devojčica, koja se predstavila kao Ursa, saopštava Džo da je poslata sa zvezda kako bi svedočila o pet čuda koja treba da se dogode na Zemlji. Sažalivši se, Džo dozvoljava Ursi da prenoći kod nje, barem dok malo ne istraži situaciju.

Kako bi rešila misteriju deteta koje se pojavilo niotkuda, Džo u pomoć poziva svog povučenog komšiju Gabrijela Naša. Ali, što više vremena provode s devojčicom, njeno postojanje ih sve više zbunjuje. Nije im jasno kako Ursa ne samo da čita već i razume Šekspira. Zašto se u njenom prisustvu dešavaju samo dobre i pozitivne stvari? I zašto više nemaju potrebu da pretražuju sajt s nestalom decom? Sa dolaskom leta, približava se i peto čudo, a opasnost kuca na vrata. Da li će zvezde uspeti da ih zaštite?

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024