NOVI TERMIN - DOGODINE: Andre Riju i "Johan Štraus orkestar" odložili beogradski koncert

V. N.

05. 10. 2021. u 22:54

SPEKTAKL holandskog violiniste i dirigenta Andrea Rijua (72), koji je sa 60-članim "Johan Štraus orkestrom" trebalo da održi u beogradskoj "Štark areni", odložen je po drugi put zbog korone, a novi termin koncerta je 24. novembar 2022.

НОВИ ТЕРМИН  - ДОГОДИНЕ: Андре Рију и Јохан Штраус оркестар  одложили београдски концерт

Foto Z. Jovanović

Kralj valcera, kako ga zovu, toliko se radovao povratku u Srbiju nakon trijumfalnog koncerta u "Areni" 2019, ali ga nepovoljna epidemiološka situacija i ograničenje javnih okupljanja u tome sprečavaju.

- Dragi moji obožavaoci u Srbiji, toliko sam se radovao kao i vi, što ću se ponovo vratiti na scenu i pružiti vam sjajno veče prepuno muzike, romantičnog plesa, smeha i pevanja, koje propuštamo u sada već dugom periodu - poručio je Andre Riju na društvenim mrežama.

- Nažalost, to za nas još uvek nije moguće. Ali, videćemo se u novembru 2022.

Mnogo ljubavi iz Mastrihta i mnogo vam hvala na lojalnosti i strpljenju.

Kupljene karte važe za novi datum, a ukoliko datum ne odgovara, potrebno je podneti zahtev za povraćaj sredstava na mejl office@tickets.rs. Rok za podnošenje zahteva je od 15. oktobra do 15. novembra ove godine, a nakon isteka termina, zahtevi neće biti prihvaćeni i smatraće se da su kupci prihvatili novi termin koncerta, navodi se u saopštenju "Štark arene".

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)