PREMIJERA "TAJNE ŽENA: U UK "Parobrod" novi naslov, u režiji Janka Cekića

V.V.S.

04. 10. 2021. u 13:21

U USTANOVI kulture " Parobrod" u ponedeljak, 4.oktobra, premijerno je izvođenje predstave "Tajne žena", u režiji Janka Cekića.

ПРЕМИЈЕРА ТАЈНЕ ЖЕНА: У УК Пароброд нови наслов, у режији Јанка Цекића

UK "Parobrod"

"Tajne žena" je priča o tri žene, ali i o svim drugim ženama. O njihovim strahovima, stidu, problemima i (ne)samopouzdanju. O položaju žene u današnjem društvu i njenoj ulozi u muškom svetu.

Predstava postavlja i pitanja koliko boli kada se ogoli i otvori dušu? Koliko je snage potrebno da se napravi korak i nešto promeni? Koliko je sve to danas teško?

Ipak, žene na sceni nude optimizam. One su borci za svoju slobodu, za ono čemu svi težimo, jer se svi susrećemo sa stegama i nametnutim idealima.

Igraju Anđela Kiković, Iva Krneta i Sofija Uzunović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

SNAŽNO POJAČANJE ZA VOJSKU SRBIJE: Stigli helikopteri sa Kipra; Vučić najavio - Šest Mi-35P biće modernizovano do januara (FOTO)

SNAŽNO POJAČANjE ZA VOJSKU SRBIJE: Stigli helikopteri sa Kipra; Vučić najavio - Šest Mi-35P biće modernizovano do januara (FOTO)

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče, na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici, da su novonabavljena sredstva naoružanja i vojne opreme ogromno pojačanje za Vojsku Srbije i najavio da će šest borbenih helikoptera Mi-35P biti modernizovano i upotrebljivo već krajem januara 2024. godine.

24. 11. 2023. u 08:20

Komentari (0)

LEGLO BAKTERIJA Koliko često treba menjati kuhinjski sunđer?