NJU JE VOLEO IVAN TASOVAC: Bivši ministar dobio je dete sa 19 godina mlađom ženom pre samo 2 godine

Novosti online

29. 09. 2021. u 22:07

IVAN Tasovac (55), direktor Beogradske filharmonije, preminuo je večeras u svom domu u Beogradu oko 21 sat. Ekipa Hitne pomoći pokušala je reanimaciju.

ЊУ ЈЕ ВОЛЕО ИВАН ТАСОВАЦ: Бивши министар добио је дете са 19 година млађом женом пре само 2 године

Foto: P. Milošević

Nekadašnji ministar kulture i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac dobio je dete 2019. godine sa 19 godina mlađom partnerkom Marijom, koja radi u Ministarstvu spoljnih poslova.

- Hvala vam na čestitkama, ali znate da ja nikada ne komentarišem privatni život, pa ne bih ni sada. Hvala vam što poštujete moju odluku - rekao je Ivan Tasovac tada.

Ivan Tasovac je bio u emotivnom odnosu sa 19 godina mlađom partnerkom Marijom koja radi u Ministarstvu spoljnih poslova, a vest o prinovi u porodici ih je oduševila.

- Ivan i Marija veoma se vole, ali se trude da privatni život zadrže za sebe, najpre jer tako prija oboma i ne žele da se stvara dodatno opterećenje, jer su svesni da bi ovakva vest brzo odjeknula. Jednostavno, svima koji su u njihovoj blizini je jasno da su sasvim opušteni u svojoj ljubavi, ali daleko od kamera, medija i javnosti. Marija se nikada s Ivanom nije pojavila ni na jednom javnom događaju, a on o njoj nikada nije govorio u javnosti - rekao je izvor tada, i dodao da je vest o prinovi dočekana sa velikom radošću.

- Oni žive sasvim prirodne i opuštene živote, daleko od buke i svi u njihovom okruženju su vest o bebi dočekali s oduševljenjem i radošću. Budući da znaju koliko se Ivan i Marija vole, ovo je bio logičan sled događaja. Svi su zaista presrećni, a Ivan i Marija su vesti podelili s prijateljima, kolegama i porodicom - objašnjavao je izvor tada.

Ivan Tasovac je krajem 2018. godine doživeo nezgodu kada se povredio igrajući košarku, a odmah potom je saznao i da ima tumor na četvrtom pršljenu.

Nakon operacije i strogog mirovanja iz svega je izašao kao pobednik, a aktivnosti vezane za umetnost i porodica pomogli su mu da se potpuno oporavi i da nastavi sa svojim aktivnostima.

Ivan Tasovac već ima sina kojeg je dobio sa nevenčanom suprugom od koje se rastao.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo