KAKO JE BOJSI POSTAO SRBIN: "Nikada mi se to nije desilo, osećam tu vezu u srcu"

Novosti online

19. 09. 2021. u 15:49

BRITANSKI glumac Džon Čalis, koji je igrao lik skorojevića i malograđanina Bojsija u omiljenoj seriji Mućke, preminuo je danas nakon borbe sa rakom.

КАКО ЈЕ БОЈСИ ПОСТАО СРБИН: Никада ми се то није десило, осећам ту везу у срцу

Foto: V. Danilov

Bojsi je, i pored omraženog lika kog je tumačio, bio omiljen u našoj zemlji, i stalno je to pokazivao na društvenim mrežama. On je početkom meseca podneo zahtev za srpsko državljanstvo, i govorio je da jedva čeka da se vrati u Srbiju i sazna više o našoj zemlji.

- Otkrio sam da imamo puno toga zajedničkog, jednostavno se smejemo istim stvarima, to je bilo veliko otkriće. Neko je rekao: "Gledanje Mućki je jedina stvar koja mi je stavljala osmeh na lice". Razmišljao sam kako je bilo ratovati u Jugoslaviji, i nastaviti posle toga normalan život - rekao je tada Čalis (78).

- Gradonačelnik mi je predložio da uzmem državljanstvo Srbije i time se osećam bliže narodu. Nadam se da ćemo se uskoro videti - poručio je čuveni Bojsi.

Čuveni Bojsi tada je rekao da planira da promoviše Srbiju u svetu i otkrio malo više o projektu kojim je to planirao da uradi.

- Imam jedan projekat trenutno, a to je da se vratim u Srbiju i da saznam još nešto o vašoj zemlji. Možda napišem knjigu, a možda napravim još jedan dokumentarac. Nikad mi se to nije desilo, ali osećam u srcu tu vezu - rekao je tada glumac.

BONUS VIDEO: Komemoracija Borisavu Joviću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)