UŽAS U VRANJSKOJ BANJI: Napastvovao maloletnu rođaku u kući njene bake

J.S.

14. 05. 2021. u 12:02

KAKO "Novosti" saznaju maloletnicu iz Vranjske banje 12. maja napastvovao je rođak u kući njene bake. Ona je policiji sama prijavila slučaj zbog čega se rođak tereti ta nedozvoljene polne radnje.

УЖАС У ВРАЊСКОЈ БАЊИ: Напаствовао малолетну рођаку у кући њене баке

Foto: Ž.Knežević

Sve se dogodilo u sredu u večernjim satima kada je u kući bake gde živi ušao Ć.I.(33), te je po navodima maloletnice pričao s leđa , rukama je uhvatio za glavu i vukao ka sebi sa namerom da je poljubi.


Devojka je počela da se otima, a on je oborio na pod, legao preko nje i čupao je za kosu . Kada je devojka počela da vrišti on je izašao iz kuće, ali je zapretio da niko me priča.
Devojka je zadobila povrede u predelu lica, pa je bila nužna intervencija lekara.


Slučaj je prijavljen par sati kasnije . Devojka je saslušana u Vranjskoj Banji u prisustvu bake i radnika Centra za socijalni rad.


U osnovnom javnom tužilaštvu "Novostima" je potvrđeno da je protiv Ć.I. podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)