"NOVOSTI" SAZNAJU: Sumnjivi kofer iz Skadarlije je pripadao ubijenom Amerikancu

Z.U.

04. 05. 2021. u 20:55

DANAS je u ulici Strhinjića Bana došlo do prave drame kada je policija blokirala deo ulice, udaljila građane i pretresala sumnjivi kofer. Kako "Novosti" saznaju, kofer je pripadao Gavinu Glimu, Amerikancu koji je ubijen u noći između 3. i 4. maja na Zvezdari.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Сумњиви кофер из Скадарлије је припадао убијеном Американцу

Foto: D. B.

Danas oko 18 časova veliki broj pripadnika policije prisustvovao je pretresu kofera koji je pronađen na klupi u ulici Strahinjića Bana, a koji je pripadao Glimu. 

Nakon što je urađen kontradiverzioni pregled kofer je uklonjen. Tokom pretresa, policajci su okupljenim građanima pokazivali fotografiju Gavina Glima.

Kako "Novosti" saznaju, policija ispituje kako je Glim stigao na Zvezdaru.

Podsetimo, ubistvu Gavina Glima je prethodilo slučajno poznanstvo i brutalna svađa, pod još neutvrđenim okolnostima. Kako su "Novosti" već objavile motiv ubistva za sada je nepoznat, a troje osumnjičenih brzom akcijom policije našli su se iza rešetaka.

Ubijeni Amerikanac je krajem prošle godine došao u Beograd, gde je živeo sa devojkom, našom državljankom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su Đ. V. (1964), R. B. (1986) i M. J. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo nad 54-godišnjim američkim državljaninom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili