GLUMICA GOSPODARILA OZLOGLAŠENOM DISKOTEKOM! Bila je napopularnija, a u njoj su počeli obračuni klanova

Novosti online

04. 05. 2021. u 20:35

U BEOGRADU osamdesetih godina, ako si hteo da budeš ime, morao si da se pojaviš u klubu „Nana“. Ozloglašena diskoteka na Senjaku bila je mesto obračuna stare garde beogradskih kriminalaca i to od perioda Ranka Rubežića, Đorđa Božovića Giške, pa nadalje.

ГЛУМИЦА ГОСПОДАРИЛА ОЗЛОГЛАШЕНОМ ДИСКОТЕКОМ! Била је напопуларнија, а у њој су почели обрачуни кланова

Foto: Jutjub/Printskrin

U "Nani" se marta 1990. godine dogodio i prvi obračun – ubistvo „žestokog momka“ Andrije Lakonića Lakija, kada je na videlo isplivala afera kriminalcima koji su u inostranstrvu radili za tadašnju Saveznu službu bezbednosti.

Ali, malo je poznato da je vlasnica „Nane“ bila čuvena srpska glumica Nada Blam. Glumica je u jednom intervjuu otkrila da se u tom periodu osećala kao begunac jer je živela život koji je za nju do tog trenutka bio stran.

- U doba kada smo tadašnji muž i ja otvorili čuvenu diskoteku „Nanu“, ona je bila jedna od najpoznatijih u Jugoslaviji. Tamo sam upoznala mnogo ljudi i jedan život koji mi je pre toga bio stran. U jednom trenutku bila sam begunac i imam rupu u glumačkoj biografiji kada se nisam bavila umetnošću. Posle svega toga, mogu da kažem kako sam najradosnija kada odem u neki kafić, naručim kafu, platim, izađem, a kafić nije moj - navela je Nada.

Slavna glumica koja je od supruga razvela devedesetih, istakla je da je u to vreme imala dosta para, ali i brdo nevolja. 

- Imali smo mnogo novca, ali i mnoštvo nevolja. Bilo je i onih situacija kakve čitate u štampi. Zaista sam se našla u nebranom grožđu, nisam ni znala da takve stvari postoje. Išla sam u muzičku školu, pa na Akademiju i odjednom sam postala vlasnica kafića. Mislila sam da ću umreti. To nije posao koji sam umela da radim. Sada bih umela, ali ne želim. Nikada više! - poručila je Nada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)