TUŽILAŠTVO POTVRDILO: Evo šta je pronađeno u vikendici Velje Nevolje u Ritopeku (FOTO)

Tanjug

23. 04. 2021. u 20:17

U OKVIRU dodatnih pretraga objekta u Ritopeku koji je, kako se sumnja koristila kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za likvidacije i druga krivična dela, pronađena je još jedna skrivena prostorija, potvrđeno je Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal koje vodi istragu protiv ove grupe.

ТУЖИЛАШТВО ПОТВРДИЛО: Ево шта је пронађено у викендици Веље Невоље у Ритопеку (ФОТО)

Foto: D. Milovanović

U tužilaštvu ističu da je na licu mesta uviđaj u vezi sa ovim okolnostima još u toku.

Druge detalje u vezi sa ovim slučajem tužilaštvo nije iznosilo jer je istraga tajna.

Istraga protiv Belivukove grupe pokrenuta je u februaru, kada je pored Belivuka i Miljkovića uhapšeno ukupno 20 pripadnika te grupe.

Prema dosadašnjim zvaničnim informacijama, oni se terete za tri ubistva.

Međitim, istražuje se da li ima dokaza da se povežu sa još nekim nerasvetljenim slučajevima nestanaka muškaraca u poslednje dve godine, kao i drugim krivičnim delima.

Grupa se, takođe, tereti za preprodaju droge i nedozvoljeno držanje oružja.

Svi osumnjičeni su i dalje u pritvoru.

Foto: D. Milovanović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024