OGLASILA SE ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA: Ana šturo reagovala na optužbe Danijele Štajnfeld na račun njenog oca

Novosti onlajn

22. 03. 2021. u 14:24

ANA Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića kojeg je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, oglasila se povodom poslednjih navoda.

ОГЛАСИЛА СЕ ЋЕРКА БРАНИСЛАВА ЛЕЧИЋА: Ана штуро реаговала на оптужбе Данијеле Штајнфелд на рачун њеног оца

Foto: Printscreen/Instagram

Na pitanje kako je i kako komentariše navode, kratko je odgovorila.

- Glupo pitanje s obzirom na vesti. Na fakultetu sam, na predavanju, ne mogu da dajem nikakve izjave sad - kazala je Ana za Telegraf.

Podsetimo, nakon što je objavljena informacija da je Danijela na saslušanju navela njegovo ime i optužila ga za navodno napastvovanje. Branislav je rekao:

- Ne mogu da imam komentar bez dokaza da je ona to zaista rekla, dok ne dobijem iz Tužilaštva poziv, crno na belo.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Glumica Danijela Štajnfeld pre nekoliko dana pojavila se u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz.

U prisustvu svog advokata rekla je kako ju je navodno silovao glumac Branislav Lečić, navodeći da se to dogodilo pre nekoliko godina, dok je sa njim radila na jednom projektu.

Foto: S. Šarić

Tužilaštvo nakon njenog saslušanja treba da donese odluku kako će dalje postupati, a Lečić treba da bude pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

Podsetimo, Štajnfeld je priznanje da je silovana iznela u filmu koji je radila. Tada je rekla da joj je to učinio "moćnik iz filmske industrije".

Tužilaštvo potvrdilo: Štajnfeld otkrila identitet napasnika

Glumica Danijela Štajnfeld dala je izjavu u policiji u prisustvu zamenika javnog tužioca, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za " Večernje novosti".

- U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela inicijala B.L. Dalje provere su u toku i radi se na prikupljanju dokaza - dodaju iz Višeg tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)