JEZIVA TRAGEDIJA IZBEGNUTA "ZA DLAKU": Snimak divljačke vožnje iz Aranđelovca, preticao kolonu pa se zabio u drvo (VIDEO)

Novosti online

19. 03. 2021. u 12:15

JEZIVA tragedija izbegnuta je "za dlaku" jutros u Aranđelovcu kada je vozač "fijata punta", vozeći velikom brzinom, pretekao kolonu automobila, umalo se sudario sa vozačem iz suprotnog smera, a zatim je udario u drvo na trotoaru!

ЈЕЗИВА ТРАГЕДИЈА ИЗБЕГНУТА ЗА ДЛАКУ: Снимак дивљачке вожње из Аранђеловца, претицао колону па се забио у дрво (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Vozeći velikom brzinom, vozač "fijat punta" je, u ulici u kojoj je dozvoljeno kretanje 40 kilometara na sat, preticao kolonu vozila preko pune linije.

"Preleteo" je preko ležećeg policajca i, u trenutku kada mu je drugo vozilo dolazilo u susret, naglo je skrenuo i udario u drvo na trotoaru.

Posle nekoliko sekundi, vozač je automobilom pobegao sa mesta nezgode.

Kako je potvrđeno u Policijskoj upravi u Kragujevcu, automobil je pronađen, a za vozačem se traga.

Kada bude pronađen, kažu u policiji, biće obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i preduzete dalje mere iz nadležnosti policije.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)