MISTERIOZNA SMRT DEVOJKE KOD KOCELJEVE: Telo naslonjeno na drvo otkrili lovački psi, leš bio mesecima u šumi

Novosti online

11. 03. 2021. u 18:32

TELO devojke pronađeno u u šumi kod Koceljeve bilo je naslonjeno na drvo i prvo su ga otkrili lovački psi, a onda i lovci koji su krenuli u šumu da obiđu zgradu koja bi trebalo da bude lovački dom.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ДЕВОЈКЕ КОД КОЦЕЉЕВЕ: Тело наслоњено на дрво открили ловачки пси, леш био месецима у шуми

Ilustracija / Foto N. Fifić

Žena čije je beživotno telo u fazi raspadanja pronađeno u šumi u selu Družetić, kako se saznaje nije živela u ovom kraju, jer u proteklih nekoliko meseci nema nerasvetljenih slučajeva nestanka ženskih osoba, potvrdila je policija.

Prema navodima izvora  pretpostavlja se da je nesrećna žena bila stara između 20 i 30 godina, a njen identitet i drugi detalji biće poznati kada se obavi obdukcija i analiza DNK uzoraka.

- Telo je bilo naslonjeno na drvo i prvo su ga otkrili lovački psi, a onda i lovci koji su krenuli u šumu da obiđu zgradu koja bi trebalo da bude lovački dom. Bili su zaprepašćeni prizorom i odmah su pozvali policijsku stanicu u Koceljevi - navodi naš izvor.

Prema položaju tela pretpostavlja se da je smrt nastupila vešanjem. Istragom će se utvrditi da li je nesrećna žena na tom mestu izvršila samoubistvo ili je reć o ubistvu.

- Najverovatnije nije reč o samoubistvu. Istražni organi sigurno imaju dosta pretpostavki koje razmatraju, a pojedine će potvrditi ili odbaciti kada budu imali izveštaj patologa - smatra advokat iz Šapca.

Družetić je planinsko selo sa desne strane magistralnog puta Šabac - Valjevo. U njemu živi oko 500 stanovnika u nešto više od 200 kuća koje su razbacane na velikom prostoru, što objašnjava da je telo u šumi otkriven nekoliko meseci nakon smrti.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RUSI RASPOREĐUJU UBITAČNE RAKETE NA OSTRVU: Jačaju snage usmerene na vernog američkog saveznika, oglasio se Šojgu