SARADNIK VELJE NEVOLJE U PRITVORU DOČEKAO ROĐENDAN: Bruka - evo kako su žena i prijatelji preko radija čestitali Marku Miljkoviću! (VIDEO)

Novosti online

10. 03. 2021. u 21:58

POJEDINI navijači Partizana, odnosno članovi grupe Princip, svakodnevno šalju čestitke i poruke podrške Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, koji su trenutno u pritvoru, putem jedne radio stanice iz Beograda.

САРАДНИК ВЕЉЕ НЕВОЉЕ У ПРИТВОРУ ДОЧЕКАО РОЂЕНДАН: Брука - ево како су жена и пријатељи преко радија честитали Марку Миљковићу! (ВИДЕО)

Marko Miljković

 O tome je bilo reči večeras i u programu TV Vesti u emisiji Srđana Predojevića.

Tokom jučerašnjeg dana, nizale su se rođendanske čestitke i pesme sa posvetom upućene Marku Miljkoviću.

- Za Marka Miljkovića, najdražem Maretu, srećan rođendan, mnogo ljubavi, zdravlja i sreće u daljem životu od srca želi Nidža, Linin tata. Idemo do pobede - pročitala je voditeljka poruku.

Voditeljka je čitala poruke koje su se nizale, a jedna od poruka za koju se smatra da je od Markove supruge glasi da ga ona i njihova dva anđela čekaju. Prijatelji su slali poruke, a potpisivali se imenom ili nadimkom.

- Da si živ i zdrav, i ono što je najbitnije, da sledeći proslaviš tamo gde želiš. Što pre da se vidimo, drži se, šta god da treba, tu smo - bila je još jedna poruka upućena Marku Miljkoviću.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)