SASLUŠANA BEBISITERKA: Osumnjičena da je bebi davala bensedine - Evo šta je rekla u Tužilaštvu

N. B.

10. 03. 2021. u 13:16

BEBISITERKA S.C., osumnjičena da je bebi koju je čuvala u odsustvu roditelja dala lek za smirenje - bensedin u većoj količini, na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu branila se ćutanjem.

САСЛУШАНА БЕБИСИТЕРКА: Осумњичена да је беби давала бенседине - Ево шта је рекла у Тужилаштву

Foto: P. Milošević

Kako saznajemo, ona nije htela da iznese odbranu, a dostavila je svoju lekarsku dokumentaciju.


Tužilaštvo je predložilo da joj se odredi pritvor, a u daljem toku postupka, pored roditelja, biće saslušani i svedoci, a Tužilaštvo će naložiti da se uradi njeno psihijatrijsko veštačenje.

S.C. se sumnjiči za krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, saopštilo je tužilaštvo.

Ovu ženu roditelji su angažovali radi čuvanja deteta nekoliko dana pre događaja preko sajta „Bebisiterka.rs".

Da je beba pod lekovima za smirenje utvrđeno je sinoć, nakon čega su policisjki službenici sa Zvezdare o događaju obavestili tužilaštvo.

Policiji je slučaj prijavio doktor Dečije klinike u Tiršovoj, pošto je na odeljenju neurologije primljena beba 2020. godište, kod koje je u krvi pronađena veća koncentracija lekova za smirenje.

Nakon izvršenih toksikoloških analiza ustanovljeno je da se u krvi deteta nalazi veća kolicina leka „bensedin" i da dete nije u životnoj opasnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)