ZA NEDELJU DANA IZDATO 320 PREKRŠAJNIH NALOGA: Na teritoriji Sombora u saobraćajnim nesrećama preminula jedna osoba

J.B.

04. 03. 2021. u 14:47

NA PODRUČJU somborske Policijske uprave, koja pokriva grad Sombor i tri opštine, minule sedmice evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, jedna je zadobila teške i pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

ЗА НЕДЕЉУ ДАНА ИЗДАТО 320 ПРЕКРШАЈНИХ НАЛОГА: На територији Сомбора у саобраћајним несрећама преминула једна особа

Ilustracija / Foto V. Danilov

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba poginula i dve su zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

U apatinskoj opštini dogodila se jedna saobraćajna nezgoda,a jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Policija je na području opštine Odžaci evidentirala dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač,dok je na području opštine Kula bila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Napisano 40 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 320 prekršajnih naloga. Kako navode u PU Sombor, najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda su neprilagođena brzina kretanja, neustupanje prvenstva prolaza i neustupanje prvenstva pešaku na obeleženom pešačkom prelazu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima