ELEZ SA PANCIROM I ŠLEMOM PREBAČEN NA SASLUŠANJE: Daje iskaz u Tužilaštvu, evo šta će biti nakon ispitivanja (FOTO)

S. Mišljenović

03. 03. 2021. u 21:08

DARKO Elez je u večernjim satima helikopterom izručen iz Republike Srbije u Bosnu i Hercegovinu. Aktivnosti su u BiH, realizovali MUP RS, Sudska policija BiH i Državna agencija za istrage i zaštitu-SIPA.

ЕЛЕЗ СА ПАНЦИРОМ И ШЛЕМОМ ПРЕБАЧЕН НА САСЛУШАЊЕ: Даје исказ у Тужилаштву, ево шта ће бити након испитивања (ФОТО)

Foto: Tužilaštvo BiH

Nakon izručenja, Elez je uz visoke mere bezbednosti transportovan u kompleks pravosudnih institucija BiH, gde će biti predat postupajućem tužiocu Posebnog odela za organizirani kriminal i korupciju, Tužilaštva BIH. Nakon ispitivanja osumnjičenog, tužilac će se odrediti o daljim aktivnostima, saopšteno je iz Tužilaštva BIH.

Foto: Tužilaštvo BiH

Dalje navode da je izručenje osumnjičenog Elez Darka realizovano zajedničkim radom i dobrom saradnjom institucija BiH i Republike Srbije, uz koordinaciju međunarodne organizacije Interpol. Tužilaštvo BiH zahvaljuje se svim institucijama koje su suđelovale i dale podršku u realizaciji ove akcije.

Foto: Tužilaštvo BiH

Kako se može videti na fotografijama, koje je medijima ustupilo Tužilaštvo BiH, Elez je prilikom dolaska u Tužilaštvo BiH na sebi imao pancire te šljem na glavi.

Darko Elez, jedan je od optuženih u okviru predmeta "Lutka" u kojem su optuženi procesuirani za ubistva, pokušaje ubijstva, pljačke transporta novca i druga krivična dela, dok je optuženi Elez bio nedostupan, a takođe Tužilaštvo BiH radi na opsežnom predmetu organiziranog kriminala koji se odnosi na osumnjičenog Eleza i druge osobe koje su pod istragom zbog teških krivičnih dela organizovanih ubistava, iznuda i drugih KD na području Istočnog Sarajeva i BiH.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)