BRUTALNO PRETUKLI TROJICU MLADIĆA: Pokrenuta istraga protiv osmorice nasilnika iz Novog Sada

Tanjug

24. 02. 2021. u 12:12

ZBOG brutalnog premlaćivanja tri mladića u centru Novog Sada u subotu 20. februara, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je istragu protiv osam osumnjičenih, od kojih se trojica terete za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a ostali za nasilničko ponašanje u grupi.

БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ ТРОЈИЦУ МЛАДИЋА: Покренута истрага против осморице насилника из Новог Сада

Foto: Printscreen

Svi su uhapšeni i u roku od 48 sati biće privedeni na saslušanje u tužilaštvo.

Za krivično delo teško ubistvo u pokušaju za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina zatvora sumnjiče se M.L, S.V. i B.N.

S.V, M.M, N.D, M.M. i M.B. terete se da su u grupi izvršili krivično delo nasilničko ponašanje za koje im preti kazna od šest meseci do pet godina, saopštilo je novosadsko Više tužilaštvo.

Brutalno prebijanje mladića dogodilo je u Novom Sadu dana 20. februara u ulici Laze Telečkog.

- Oštećeni u ovoj tuči - M.D., Š.N. i P.M. zadobili su telesne povrede od strane više lica pri bezobzirnom nasilnickom ponašanju - navodi tužilaštvo.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage povodom ovog događaja, nakon čega će doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena, poručuju iz tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo