OSUMNJIČEN DA JE OBLJUBIO PASTORKU: Negotincu preti do 12 godina zatvora

V. Đ.

16. 02. 2021. u 09:40

NEGOTINAC T. F. (30), koji je krajem prošle godine uhapšen zbog sumnje da je nad svojom devetogodišnjom pastorkom i njenom vršnjakinjom izvršio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji, odgovaraće zbog obljube nad detetom zloupotrebom položaja.

ОСУМЊИЧЕН ДА ЈЕ ОБЉУБИО ПАСТОРКУ: Неготинцу прети до 12 година затвора

Foto: S.M.J.

Kako "Novosti" saznaju, sumnja da je on ćerku svoje supruge sa kojom ima dvogodišnje dete, u kući u kojoj zajedno žive prisiljavao na oralni seks.

Navodno, sve je otkriveno nakon što su psiholozi i veštaci, posle razgovora sa devojčicom, došli do zaključka da je nedelo, zapravo, daleko strašnije nego što se u prvi mah činilo. Slučaj će zato, najverovatnije, iz nadležnosti Osnovnog, preći u nadležnost Višeg javnog tužilaštva u Negotinu.

Sve je otkriveno krajem prošle godine, kada je pastorka T. F. u goste pozvala drugaricu. T. F. je tada, navodno, ušao u sobu u kojoj su bile devojčice i predložio im da sve troje legnu u krevet. Tu je, sumnja se, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim delovima tela.

U jednom trenutku, T. F. je pitao drugaricu svoje pastorke da li "voli da gleda filmove za odrasle", usput joj rekavši da on i ćerka njegove supruge to stalno rade. Tada je devojčicu uhvatio za ruku i pokušao da je prisili da ga dodiruje po polnom organu. Maloletnica se, međutim, uplašila, obukla i otišla kući. Pre nego što je izašla, T. F. joj je zapretio da nikome ne sme da kaže šta se desilo. Međutim, devojčica je odmah, čim je stigla kući, sve ispričala majci, koja je odmah pozvala policiju, koja je, posle nekoliko dana istrage, privela T. F.

Za ovo delo, ako se dokaže, zaprećena je kazna do 12 godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)