PRIVEDENA I ŽENA VELJE NEVOLJE: Velika akcija policije u Beogradu se nastavlja

Novosti online

04. 02. 2021. u 17:23

SUPRUGA Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, privedena je u sklopu velike akcije policije u kojoj je privedeno čak 17 kriminalaca sa "bogatim" policijskim dosijeom.

ПРИВЕДЕНА И ЖЕНА ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Велика акција полиције у Београду се наставља

Foto: Prinstskrin

Kako navodi izvor upoznat sa istragom, s obzirom na to da je u stanu Velje Nevolje nađeno 60.000 evra i važna dokumentacija, policija je privela i njegovu ženu.

- Ona bi mnogo toga mogla da kaže i razjasni. I njegove kontakte i postupke. I ko, sa kim, kako, zašto. Sve bi moglo da bude mnogo jasnije, a njen iskaz bio bi od velike važnosti. Policija veruje da je ona o svemu tome imala saznanja- objašnjava izvor.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, Belivukova supruga je u drugom stanju.

Podsetimo, u velikoj akciji policije i BIA uhapšeni su okoreli kriminalci među kojima su Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Oni se sumnjiče da su planirali atentat na člana Pink Pantera Milana Ljepoju.

Njih je policija uhapsila na Rudniku.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)