SKOLETOVOG SINA UBIO "STARAC"! Egzekutor bio maskiran u penzionera, kamere su otkrile sve - overio ga hicima u potiljak

Z. U.

31. 01. 2021. u 22:05 >> 22:05

MLADOG Zorana Uskokovića (22), sina Zorana Uskokovića Skoleta likvidiranog 2000. godine, u noći između subote i nedelje u Beogradu ubio je muškarac maskiran u starca, sa šubarom na glavi i štapom u ruci.

СКОЛЕТОВОГ СИНА УБИО СТАРАЦ! Егзекутор био маскиран у пензионера, камере су откриле све - оверио га хицима у потиљак

Foto: V. N./Facebook

Dok mu je dolazio u susret mladić zato nije obraćao posebnu pažnju, ali je "starac" tokom mimoilaženja, drugom rukom iz široke jakne izvukao pištolj i pucao mu u glavu i grudi.

Kada je mladić pao, egzekutor mu je prišao i ispalio još hitaca u potiljak. Prvi nalazi istrage pokazuju da je ispalio u mladića najmanje četiri metka.

- Prema onome što se do sada zna, a i na osnovu analiza snimaka iz kamera sa video-nadzora, utvrđeno je da je ubica imao tamniju odeću na sebi i da se maskirao u stariju osobu - navodi izvor "Novosti" iz istrage. - Nema sumnje da je reč o planiranoj i dobro pripremljenoj egzekuciji. Ubica je tačno znao kretanje žrtve te noći i sačekao ga je na mračnom mestu, daleko od očiju prolaznika.

Foto: Facebook

Sačekušu mu je napravio na improvizovanom parkingu za istovar robe, iza velikog supermarketa poznatog trgovinskog lanca u Borskoj ulici na Kanarevom brdu.

Pretpostavlja se da je "starac" sačekao u žbunju da Uskoković parkira svoj "audi", glumeći da obavlja malu nuždu. Kada je mladić zaključao automobil i krenuo ka obližnjoj zgradi gde mu živi majka, egzekutor mu je pošao u susret, a nekoliko sekundi kasnije ga i ubio.

Mladić je te kobne noći krenuo kod majke, koja živi u jednoj od obližnjih zgrada. Niko nije čuo hice, niti bilo šta sumnjivo, čak ni taksisti na obližnjoj taksi stanici. Pretpostavlja se da je ubica koristio prigušivač.

Foto: V. N.

Mladi Uskoković nije imao ni pune dve godine kada je njegov otac ubijen u krvavom pohodu Arkanovih osvetnika, s obzirom na to da je dovođen u vezu sa ubistvom Željka Ražnatovića. Likvidiran je posle spektakularne jurnjave kolima usred bela dana po beogradskim naseljima Cerak i Vidikovac.

CVEĆE I SVEĆE NA MESTU TRAGEDIJE

Na mestu gde je usmrćen, prijatelji mladog Uskokovića ostavljali su u nedelju cveće i sveće, kao i piće za pokoj duše. Ubijeni Uskoković nema krivični dosije, ali policija istražuje da li je imao kontakte sa svetom kriminala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna