UHAPŠENE DVE OSOBE ZBOG KRVAVOG SUKOBA U STARČEVU: Obračun počeo u kući policija blokirala prilaz

Novosti online

28. 01. 2021. u 12:36

DVE osobe uhapšene su oko 12 sati danas u Starčevu zbog sumnje da su povezane sa ubistvom navijača Timotije Stojanović (24) iz ovog mesta kod Pančeva.

УХАПШЕНЕ ДВЕ ОСОБЕ ЗБОГ КРВАВОГ СУКОБА У СТАРЧЕВУ: Обрачун почео у кући полиција блокирала прилаз

Foto: Z. Jovanović

Kako se saznaje, policija je celo jutro u ulici u kojoj se noćas dogodio oružani obračun u kom je navijač FK "Partizan" Timotije Stojanović ranjen u stomak, a mladić koji je pucao je udaren automobilom. Šta se tačno dogodilo za sada nije poznato, ali muškarac M. M. je ranjenog Stojanovića odvezao do pančevačkog doma zdravlja i ostavio ga ispred ulaza. Stojanović je ubrzo prebačen u bolnicu, međutim podlegao je zadobijenim povredama.

Obračun se dogodio na travnjaku ispred jedne kuće u Starčevu, te se sumnja da je obračun počeo u jednoj od kuća u ovoj ulici. Policija je blokirala prilaz ovoj ulici i celo jutro razgovara sa meštanima. Oko 12 sati iz jedne od kuća dva muškarca izvedena su sa lisicama na rukama i odvezena policijskim automobilom.

MUP je jutros saopštio da je do pucnjave došlo u narko-obračunu, a ne navijačkom i da su dva napadača identifikovana i da se za njima intenzivno traga.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!