KRENULA JE BICIKLOM U NABAVKU, A SADA JE NEMA: Kod Hajdukova poginula Pavka F. (58), od siline udarca završila je na haubi kola!

J. L.

10. 01. 2021. u 22:16

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila u subotu nastradala je Pavka F. (58) iz Šupljaka, sela kod Subotice.

КРЕНУЛА ЈЕ БИЦИКЛОМ У НАБАВКУ,  А САДА ЈЕ НЕМА:  Код Хајдукова погинула Павка Ф. (58), од силине ударца завршила је на хауби кола!

Foto J. Lemajić

Na nju je, dok je biciklom išla ka Paliću, na nadvožnjaku kod Hajdukova, automobilom "ford fokus" naleteo G. F. (54) iz Subotice. Od zadobijenih povreda žena je preminula na licu mesta.

Vozač G. F. je na alko-testu "naduvao" više nego što je dozvoljeno, pa je zadržan u pritvoru i zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

Kako nezvanično saznajemo, vozaču je na licu mesta ustanovljeno oko 0,7 promila alkohola u krvi, a uz to je vozio brzinom većom od propisane. I on i žena kretali su se u pravcu Palića.

- Oni koji su videli šta se desilo kažu da ju je od nazad udario i da ju je nabacio na haubu, a potom je žena pala. Kažu da su se ukopali od scene - saznajemo od poznanika.

- Cela porodica je u šoku. Krenula je na Palić u nabavku, ne mogu da veruju da se nikada više neće vratiti.

Telo nastradale žene poslato je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Inače, nadvožnjak kod Hajdukova, gde se desila nesreća, jedan je od izlaza na auto-put i spada u državni put 2A reda i na njemu nema biciklističke staze, ali ni znaka kojim se zabranjuje kretanje biciklistima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!