KAKO SE ODAO SRBIN – PLJAČKAŠ IZ MILANA: Odneli plen vredan 600.000 evra, uhapšeni posle hvalisanja na Fejsbuku! (VIDEO)

Novosti online

05. 01. 2021. u 22:31

SUD u Milanu je po skraćenom postupku osudio Srbina Mileta Đorđevića (28) na osam godina zatvora, a njegovog saušesnika Rumuna Mariana Buzuika (20) na šest godina robije zbog pljačke.

КАКО СЕ ОДАО СРБИН – ПЉАЧКАШ ИЗ МИЛАНА: Однели плен вредан 600.000 евра, ухапшени после хвалисања на Фејсбуку! (ВИДЕО)

Foto. Printskrin

Oni su uz saučesništvo još jednog maloletnog Srbina opljačkali kuću jedne starije Italijanke u Milanu i odneli iz nje nakit i drago kamenje vredno oko 600.000 evra.

Mile "akrobata" kako ga nazivaju italijanski mediji, i njegova ekipa su dva meseca ranije upali u kuću jedne starije gospođe u centru Milana. Mile se uz pomoć lopovki popeo i provalio, a onda pronašao vlasnicu kuće i zapretio joj šilom. Mučili su nesrećnu ženu sat vremena, sve dok nije otvorila sef. Zatim su je zatvorili u kupatilo i pobegli.

Policija ih je pronašla samo zato što nisu mogli da ćute i da se ne hvale kako im u Italiji "dobro ide". Naime, sudbina Mileta i njegovog kompanjona iz Rumunije, koji je dobio šest godina zatvora, možda ne bi bila ovakva, da se nakon pljačke nisu hvalili po društvenim mrežama.

Lopove su, kako pišu italijanski mediji, odale fotografije koje su nakon pljačke postavljali na svoje Fejsbuk profile. Da bi se hvalili kako žive u luksuzu, postavljali su fotografije žurki iz limuzina na kojima piju "reke" šampanjca.

Ono što je zapalo policiji u oči jeste rana na ruci Mileta Đ. koju je zaradio provaljujući u stan žrtve. Kada su se ostali dokazi iz istrage poklopili, policija im je zakucala na vrata i svu trojicu lišila slobode.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)