PORODILJA U BOLNICI, BABA U PRITVORU: Sestra Milje P. preuzela brigu o njenom sinu i bolesnom ocu i kaže - Moja mama nije bacila unuče!

J. D. LjUTIĆ

25. 12. 2020. u 07:26

MOJA mama nije bacila unuče u kontejner. To tvrdim sa sigurnošću, jer je celog života pomagala starima, ali i deci. Nažalost, sumnjam da je to mogla da uradi samo moja sestra Milja.

ПОРОДИЉА У БОЛНИЦИ, БАБА У ПРИТВОРУ: Сестра Миље П. преузела бригу о њеном сину и болесном оцу и каже - Моја мама није бацила унуче!

Foto: Privatna arhiva

Ovako, za "Novosti", svoju ispovest započinje Nataša P. sestra Milje P. (23), koja se u sredu porodila u porodičnom stanu u obrenovačkom naselju Rojkovac, nakon čega je njeno novorođenče, devojčica, srećom, pronađeno živo u obližnjem kontejneru.

Baka, odnosno Miljina i Natašina majka Branka, uhapšena je i danas će biti privedena na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu. Njoj se na teret stavlja pokušaj ubistva tek rođene unuke. Kako saznajemo, ona je u policiji negirala ovo delo uz tvrdnju da je bebu odmah nakon porođaja upravo želela da usmrti njena ćerka Milja. Šta se stvarno desilo, utvrdiće istraga.

- Sestra Milja je živela u vanbračnoj zajednici sa čovekom iz Valjeva, sa kojim ima dvadesetomesečnog sina - priča Nataša. - Ona i suprug su se razišli i sa detetom se vratila kod roditelja. U međuvremenu, ugojila se i stalno je nosila široke majice i dukserice, ali niko od nas ukućana nije sumnjao da nešto nije u redu i da je eventulano ponovo trudna.

Nataša kaže da je o svemu što se dogodilo, nažalost, saznala iz medija, od kojih su neki greškom čak objavili njenu sliku, kao da se je ona porodila.

Foto: Privatna arhiva

Nataša, sestra Milje P.

- Mama je čistačica u Domu za stare u Obrenovcu, a i ja sam donedavno tamo radila kao negovateljica. U međuvremenu sam se udala i otišla iz porodičnog doma. Nisam mnogo bila upućena u to šta se događa u kući mojih roditelja i sa sestrom, a kada sam je pitala zašto se u poslednje vreme toliko udebljala, nije htela da mi odgovori. Nastavila je sa sinom da živi u stanu sa majkom Brankom i ocem Rajkom i niko od nas nije slutio nikakvo zlo - kaže Nataša.

VOZAČ SANITETA ČUO PLAČ BEBE IZ KONTEJNERA

NEZVANIČNO, Milja P. krila je trudnoću od roditelja i sestre. Ipak, u sredu se porodila i na svet je donela devojčicu. Nedugo posle porođaja u stanu, dok su joj roditelji spavali u susednoj sobi, došlo je do komplikacija, zbog kojih je pozvana Hitna pomoć iz Obrenovca. Dok su dežurna doktorka i sestra ukazivali pomoć Miljani, vozač saniteta Dušan Mihajlović, koji ih je čekao ispred zgrade, čuo je nekakvo cviljenje iz obližnjeg kontejnera. U prvom trenutku pomislio je da je neko u smeće bacio psa ili mačku. A onda je u jednom od kontejnera, u crnoj kesi za smeće, pronašao bebu.

On je o svemu odmah obavestio kolege koje su alarmirale policiju, a Milja P. i njeno novorođenče su odmah zbrinuti u bolnicu, gde im je ukazana lekarska pomoć i gde su sada pod nadzorom lekara. Milja je tada nadležnima rekla da se krišom porodila u stanu i da je njenu bebu u smeće bacila majka Branka.

Inače, dok traje istraga, Nataša P. preuzela je brigu o sestrinom sinu i bolesnom ocu.

 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!