PUCAO U SVETLANU JER MU JE PRENELA KORONU? Hapšenje kod Petrovca na Mlavi, ranjene žena i njena ćerka

Novosti online

16. 12. 2020. u 21:08

VIŠE javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je zadržavanje osumnjičenom Dejanu M. (55) iz sela Orljevo kod Petrovac na Mlavi, zbog krivičnog dela teškog ubistva u pokušaju.

ПУЦАО У СВЕТЛАНУ ЈЕР МУ ЈЕ ПРЕНЕЛА КОРОНУ? Хапшење код Петровца на Млави, рањене жена и њена ћерка

Foto Ilustracija / B. Subašić

Naime, Dejan je, nakon što je saznao da je zaražen korona virusom uzeo pištolj za koji je imao samo dozvolu za držanje i došao u kuću Svetlane B. (55), koja živi u Žabarima, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. On ju je optužio je da mu je ona prenela virus.

Kada je žena pobegla u kuću svog zeta Bogoljuba Z, inače zamenika komandira PS Žabari, krenuo je za njom. Kada ju je sustigao uperio je pištolj u njenom pravcu, ali je u tom momentu zamenik komandira pokušao da mu otme pištolj iz ruke. U tom otimanju došlo je do pucnja iz pištolja i metak je, najpre, pogodio Svetlanu u šaku, a zatim i njenu ćerku Anu (35), koja se, takođe, nalazila u istoj kući.

U kući zamenika komandira nalazio se i načelnik PS Žabari Zoran M.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)