ZADAVIO ŽENU POSLE SVAĐE: Nakon ubistva Dragoljub je pozvao njega i ispričao sve?!

M.L.

12. 12. 2020. u 11:55

U ARANĐELOVAČKOM prigradskom naselju Vrbica juče je uhapšen Dragoljub L. (84) zbog sumnje da je pretprošle noći usmrtio suprugu Georginu L. (80). Kako saznajemo, penzioner je osumnjičen da je ženu zadavio rukama, posle svađe u hodniku porodičnog doma.

ЗАДАВИО ЖЕНУ ПОСЛЕ СВАЂЕ: Након убиства Драгољуб је позвао њега и испричао све?!

Foto V. N.

Kuća u kojoj je živelo dvoje staraca nalazi se na osami, u blizini nema komšija, pa istražitelji pretpostavljaju da je do zločina došlo nakon rasprave među njima.

Kako nezvanično saznajemo, policiju je o zločinu u kući u naselju Vrbica obavestio Draganov i Georginin unuk. NJega je navodno, Dragoljub pozvao i ispričao mu šta je uradio.

- Ne znam šta se desilo, ljudi pričaju da su se i ranije svađali, ali to je ponekad uobičajeno među starijim ljudima. Šta je prava istina, verovatno će utvrditi policija - kazao nam je jedan Aranđelovčanin. - Koliko znam, u ovom domaćinstvu dosad nije bilo prijave za nasilje u porodici.

OBDUKCIJA

VIŠE javno tužilaštvo u Kragujevcu naložilo je obdukciju tela nesrećne žene kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Prema nezvaničnim saznanjima, prvi rezultati pokazuju da je zadavljena.

U dvorištu kuće, gde su Dragan i njegova supruga živeli, juče smo zatekli njihovu rodbinu, koja je došla da organizuje sahranu. Niko od njih, međutim, nije bio previše raspoložen za razgovor.

- Ne možemo zasad ništa da kažemo - rekao nam je jedan mladić.

U policijskom saopštenju navedeno je samo da su pripadnici policije uhapsili Dragoljuba L.(84), iz okoline Aranđelovca, zbog sumnje da je počinio ubistvo.

- Sumnja se da je on, nakon rasprave, zadavio svoju osamdesetogodišnju suprugu - dodaje se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u nadležno tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)