NAPADAČ SA VRAČARA IMAO SAUČESNIKA! Napravili sačekušu muškarcu, on uzvratio pucnjavom iz pištolja

Novosti online

11. 12. 2020. u 12:27

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su pokušaj ubistva koji se jutros dogodio na Vračaru i uhapsili G. L. (1969).

НАПАДАЧ СА ВРАЧАРА ИМАО САУЧЕСНИКА! Направили сачекушу мушкарцу, он узвратио пуцњавом из пиштоља

Foto: Milena Anđela

On se sumnjiči da je oko 6.30 sati hicem iz pištolja ranio tridesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je s teškim povredama u predelu stomaka prevezen u Urgentni centar.

Ranjeni muškarac je, kako se sumnja, prethodno sa još jednim osumnjičenim koji je identifikovan i za kojim se traga, sačekao G. L. ispred zgrade na Vračaru, nakon čega su ga napali. G. L. je potom, kako se sumnja, pucao iz pištolja. 

On je takođe zbrinut u Urgentnom centru.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!