MILOŠ SEKIROM UBIO I SVOJU TRUDNU SESTRU?! Podignuta optužnica protiv Leskovčanina osumnjičenog da je pobio celu svoju porodicu

I. M.

01. 12. 2020. u 08:00

VIŠE javno tužilaštvo u Leskovcu podiglo je optužnicu protiv Miloša Ilića (21) jer je, kako se sumnja, sa umišljajem počinio krivično delo teško ubistvo.

МИЛОШ СЕКИРОМ УБИО И СВОЈУ ТРУДНУ СЕСТРУ?! Подигнута оптужница против Лесковчанина осумњиченог да је побио целу своју породицу

Foto privatna arhiva

On je optužen da je pobio članove svoje porodice u iznajmljenom stanu u centru Leskovca.

Masakr se dogodio 10. maja, kada je Miloš navodno sekirom usmrtio oca Predraga Ilića (45), maćehu Danijelu Radojković (43), sestru Anu (19), koja je bila u poodmakloj trudnoći i polusestru Saru (13). Stravičan zločin preživeo je samo Milošev maloletni brat A. I., koji je, u vreme tragedije, bio smešten u ustanovi socijalnog staranja zbog navodnih psihičkih problema.

Miloš Ilić, Foto privatna arhiva

Tragedija se dogodila vrlo brzo nakon što se ova familija preselila u novoiznajmljenu kuću u Ulici Ratka Pavlovića, a potresla je, ne samo Leskovčane, već i meštane bojničkog sela Granica, gde su Ilići živeli pre nego što su se preselili u grad na Veternici.

Prema svedočenju meštana ovog sela, Miloševo odrastanje je pratilo često nasilje u užoj porodici, a jedna od svađa se završila tako što je Predrag povređen nožem. Meštani Granice ispričali su nam i to da je i Miloš navodno imao probleme sa psihom, a maćehu "nije mogao očima da vidi" zbog terora koji je, sa svojim bratom i sestrom, morao da trpi.

Sve članove ove porodice u Granici su nam opisali kao "tempirane bombe" ističući da je bilo samo pitanje koja će prva da eksplodira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu