OBLJUBIO DEČAKA KRAJ DUNAVA: Održano pripremno ročište novosadskom penzioneru optuženom za pedofiliju

Lj. P.

18. 11. 2020. u 12:34

PRED Višim sudom u Novom Sadu juče je iza zatvorenih vrata održano pripremno ročište u postupku protiv M. J. (82) optuženom za obljubu osmogodišnjeg dečaka.

ОБЉУБИО ДЕЧАКА КРАЈ ДУНАВА: Одржано припремно рочиште новосадском пензионеру оптуженом за педофилију

Foto V. N.

Prema nezvaničnim informacijama, glavni pretres zakazan je za 2. februar, a sa suđenja će, radi zaštite maloletne žrtve, biti isključena javnost.

M. J. je uhapšen 7. maja zbog sumnje da je toga dana u popodnevnim satima, u blizini plaže Šodroš u Novom Sadu, mališana odveo u obližnju šumu i obljubio. Starac i osmogodišnjak, koji se navodno ne poznaju, sasvim slučajno su se tu sreli nedaleko od nekadašnjeg novosadskog brodogradilišta. Mališan je sam otišao od kuće i pešice se uputio prema Dunavu, da bi se tamo igrao.

Foto: Depositphotos

Posle nekoliko razmenjenih reči sa dečakom, M. J. je, kako se sumnja, dečaka odveo u obližnju šumu kod neuređene dunavske plaže, gde ga je, kako se sumnja, osmogodišnjak oralno zadovoljio.

Samo ćutao

PRILIKOM saslušanja u tužilaštvu, M. J. je, kako saznajemo, uglavnom ćutao i nije odgovarao na pitanja. U jednom trenutku je, navodno, samo kratko rekao nešto u smislu "da bi bilo bolje da je sada mrtav".

Dve žene šetajući tuda naišle su na užasan prizor koji ih je uznemirio, a posle nekoliko trenutaka kada su se malo pribrale, pozvale su policiju i prijavile šta su videle. Vremešni M. J. je, kako saznajemo, na brzinu navukao pantalone i mirno odatle odšetao prema naselju Liman, gde je ubrzo na osnovu opisa i uhapšen. Prilikom hapšenja se nije opirao, niti je pitao zbog čega ga odvode. Dečak je pronađen sakriven u žbunju, nedaleko od mesta gde se dogodio gnusni čin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024