SLIKE SA MESTA NESREĆE KOD VRNJAČKE BANJE: Automobil prešao u suprotnu traku - povređene tri osobe, vozila smrskana (FOTO)

G.Š.

11. 11. 2020. u 16:41

U SAOBRAĆAJNOM udesu dva automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio juče, oko 14.30, u vrnjačkom selu Podunavci na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, povređene su tri osobe.

СЛИКЕ СА МЕСТА НЕСРЕЋЕ КОД  ВРЊАЧКЕ БАЊЕ: Аутомобил прешао у супротну траку - повређене три особе, возила смрскана (ФОТО)

foto: Goran Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je „ford“ vrnjačkih registracionih oznaka, krećući se iz pravca Kraljeva iz nepoznatog razloga prešao u levu kolovoznu traku i sudario se sa „lančiom“ kraljevačke registracije koja je dolazila iz suprotnog smera.

Ovom prilikom niko nije nastradao ali su povređene tri osobe koje su prevežene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinute.

foto: Goran Šljivić

Mesto nesreće

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici jedno vreme bio u potpunom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale dugačke kolone, a vozila su se preusmeravala i na alternativne puteve.

foto: Goran Šljivić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu